Heino afslører tv-snyd i 'Forræder'

Ikke alt er, som det synes på skærmen.

I 'Forræder' er det tilsyneladende ikke kun deltagerne, der bliver holdt hen.

For selvom seerne altså hele vejen igennem ved, hvem der er henholdsvis forrædere og loyale, er der mange ting, der ikke bliver vist på tv.

LÆS OGSÅ: Heino afslører hemmeligt møde med Tine Gøtzsche

Tidligere har en af årets vindere, Melissa Bentsen, delt hemmelige optagelser fra værelset på Hvedholm Slot, hvor produktionen larmer mest muligt på gangene i de sene aftentimer, så deltager ikke kan lytte sig frem til, hvem af de andre, der skal en tur i konklavet, hvor forræderne holder til.

Men det stopper altså ikke her.

I en live-chat hos TV 2, hvor brugerne kan stille spørgsmål til netop Melissa og forræderen Heino Hansen, kan sidstnævnte nemlig afsløre, at turen til konklavet slet ikke er, som man ser den på tv.

. Jeg ved ikke, om jeg må sige det her - så nu mister jeg måske chancen for at komme med i en eventuelt kommende julespecial af 'Forræder', men det er ikke deltagere der går til og fra konklavet i kutter, som det bliver vist, indrømmer komikeren.

LÆS OGSÅ: Det skal 'Forræder'-pengene gå til

Præcis, hvordan forræder så kom til konklavet, kan han dog ikke komme nærmere ind på.

- Men det var på en måde, hvor de andre deltagere ikke kunne gætte det ved at kigge ud af vinduerne fra værelserne, lyder det hemmelighedsfuldt fra Heino.