Heino hylder 'Forræder'-vinderne: Den smukkeste afslutning

Der er ingen sure miner at spore hos forræderen.

Helt i begyndelsen af 'Forræder' holdt Melissa Bentsen sig i den grad i baggrunden - ikke engang, da hun fik fingrene i en daggert, havde hun lyst til at bruge den. For man skulle jo nødigt gøre opmærksom på sig selv.

Det var en anden Melissa, der under fredagens finale sad om det runde bord og gik til angreb mod Heino Hansen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Forræder'-produktionen i kæmpe brøler

Selvom influenceren fremlæggelse af sine beregninger resulterede i, at komikeren måtte se sig forvist lige på målstregen, er der ingen sure miner at spore hos Heino - tværtimod.

- Jeg er pissestolt af Melissa. Der kørte bare sådan en film af, at jeg kan huske hende sidde, da vi var 17-18 mennesker, og være krøbet helt ind i sig selv og kun sagde noget, fordi hun blev tvunget til det, og så fik hun bare bygget sig op over ti dage, til bare at tage ordet i finalen og pege på mig, fortæller han til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det synes jeg er det smukkeste, der er sket i den sæson, og det mest rigtige, der kunne ske. Da jeg gik derfra havde jeg helt kuldegysninger over, hvor meget hun havde bygget sig selv op, og hvor meget, jeg tror, hun kommer til at gøre, for folk der er influencere - for alle har de fordomme om, at de måske ikke er så intelligente, og så kommer hun bare ind og er, som hun er. Jeg tror, hun er i gang med at lave et kvantespring for en hel branche og hvordan danskerne ser på dem.

At sejren gik til de loyale, hvor det som bekendt var Melissa Bentsen, Mikkel Trier og Emil Trier tilbage, har Heino da også kun rosende ord for.

LÆS OGSÅ: Afbryder 'Paradise Hotel'-optagelser

- Jeg syntes, det var de helt rigtige vindere. Det er den smukkeste afslutning, der kan være på den her sæson. Jeg synes vitterligt, det er det mest fortjente, der kunne ske. Melissa har været en kæmpe stjerne, hvad angår at gætte rigtigt - men jeg synes jo, at tvillingerne til gengæld har spillet bedst på den anden måde, fortæller han og fortsætter:

- De har ikke gættet lige så meget rigtigt, men de har til gengæld været under mistanke konstant. Det har hun jo ikke været. Det er jo også en kæmpe præstation at få foldet sig ud af det net.

LÆS OGSÅ: Fetterlein skriver kontrakt med F.C. København