Frederik Fetterlein og sønnen Sean (Foto: Janus Nielsen)
Frederik Fetterlein og sønnen Sean (Foto: Janus Nielsen)

Fetterlein skriver kontrakt med F.C. København

Frederik Fetterleins søn Sean har sat sin underskrift på en kontrakt med F.C. København.

I februar 2008 blev Frederik Fetterlein og Saszeline Emanuelle Dreyer forældre til sønnen Sean, kærligheden holdt ikke mellem forældrene, men Sean voksede op og er i dag en aktiv ung fyr på 16 år.

LÆS OGSÅ: Philip May har dårlig samvittighed: Har levet på en løgn

Og nu afslører den stolte far, at sønnen går i hans fodspor og er en dygtig sportsmand. Hvor hans far kastede sin sportslige kærlighed på tennis, er Seans store passion dog fodbold. På Instagram deler både Frederik og Sean et billede af Sean, der underskriver en kontrakt med F.C.K.

At Sean har fodboldtalent, viste han allerede som helt lille, da han blev optaget på Barcelonas akademi, mens han i en årrække boede med sin mor i Spanien.

LÆS OGSÅ: Sille og David live fra Retten: Gonoré og vold

- Sean bliver helt klart Danmarks bedste fodboldspiller, og jeg tror, at han bliver bedre end Laudrup. Han har et crazy talent, så hvis der ikke sker noget, hvor han bliver skadet, så går han hele vejen, har Frederik Fetterlein tidligere udtalt til HER&NU.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Nicklas Bendtners nye look

Og alt tyder på, at Frederik Fetterlein stadig står ved den udtalelse. På Instagram har han delt Seans billeder fra opslaget med ordene.

- Stolt far. Hard work pays off. Tillykke skat.