Philip May har dårlig samvittighed: Har levet på en løgn

Philip May er tilbage på 'Paradise Hotel', eller er han?

Philip May blev præsenteret som medvirkende i ny sæson af 'Paradise Hotel', der har premiere den 4. juni, men efter pressedagen i dag på det kommende program afslører Philip, at det ikke er som deltager.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Bachelorette’: Lissa og Sofies dårligste stjernematch

- Jeg føler lidt, jeg har levet en løgn og gået og haft lidt dårlig samvittighed, må jeg indrømme. Men jeg er ikke med i 'Paradise Hotel' som deltager, men i en helt anden rolle, skriver Philip i et opslag på Instagram.

Faktisk en ret vigtig rolle.

- Jeg har altid forstillet mig, at hvis jeg skulle være med igen, skulle det være som gæst i en uge. Måske en Philip May-uge med alt det hjernedøde, man kunne pakke ind i der. Men da jeg fik chancen for at kunne have indflydelse på, hvem der tjekker ind, kunne jeg ikke sige nej.

Philip bliver sammen med Anne Plejdrup og Naja Stencel en dommer-jury.

- 'Paradise Hotel' er et eventyr, hvor man skal kunne give sig 100 procent i alle aspekterne. Jeg har fået alt det, det kan give mig, også meget mere, og derfor må jeg nok sige, at jeg aldrig kommer med som deltager igen. Jeg elsker det program, og det har den største plads i mit hjerte, skriver Philip.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Nicklas Bendtners nye look

'Paradise Hotel' var stedet, han mødte sin kæreste Simone, som han snart har to børn med.

- Jeg håber ikke, jeg har skuffet for mange af jer. Men synes dog alligevel, I skal følge med på tirsdag, fordi der er jeg Paradise ekspert i et dommerpanel, så lidt med er jeg jo.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg afslører ny baby