Sille og David live fra Retten: Gonoré og vold

Sille Nimholm og David Jarsbo er lige nu i Retten i Århus, hvor det bliver diskuteret, hvorvidt Sille har krav på dele af den gevinst, David vandt i 'Paradise Hotel'.

Sille Nimholm og David Jarsbo stod overfor hinanden i finalen i 'Paradise Hotel' sæson 18. De manglede kun troskabstesten, og selvom de dengang var lune på hinanden, så valgte David at smide kuglen på 500.000 kroner og tage pengene alene.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Bachelorette’: Lissa og Sofies dårligste stjernematch

Senere fik han udtalt, at han ville dele med Sille, da de to blev kærester, men efter et turbulent brud trak David i land.

Det tidligere 'Paradise Hotel'-par er derfor i dag i Retten i Århus, hvor det skal afgøres, om Sille har krav på dele af gevinsten.

Der er i den forbindelse flere ting, der ser dagens lys. Blandt andet fremlægger Sille, at David skulle have været hende utro og givet hende gonoré. Det benægter David dog.

- Synes alvorligt du skal søge hjælp David, jeg er testet positivt for gonoré, og det har du givet mig. Du er syg. Du hører fra min advokat, sådan har Sille tidligere skrevet i en sms til David ifølge SE og HØR, der er til stede i retten onsdag.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg afslører ny baby

Gonoré er en kønssygdom, som giver betændelse i urinrøret. Hos kvinder kan betændelsen også sidde i livmoderhalsen.

David derimod har også sandheder om Sille. Han påstår nemlig i Retten, at Sille har slået ham.

- Det ender med, at Sille giver mig en ordenligt en på hovedet. En flad. Det ser min mor, siger David ifølge Ekstra Bladet, der er til stede i Retten.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald: Derfor er det slut

Davids mor bekræfter i Retten, at hun har set David blive slået, og at Sille var meget kontrollerende i deres forhold.

Retssagen løber over det meste af dagen i dag onsdag og i morgen torsdag. Der bliver først afsagt dom 26. juni.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' sæson 8 er tilbage: Her er deltagerne i dag