Sarah Grünewald: Derfor er det slut

Efter fire år har Sarah Grünewald taget en stor beslutning.

Det er efterhånden ved at være to år siden, 'Vild med dans'-værten Saraha Grünewalds kæreste Ben Kaniewski gik på knæ og friede, men selvom de to har dannet par længe og er på vej mod alteret, så er det ikke alle de store spørgsmål, de har fået afklaret.

LÆS OGSÅ: TV 2 forklarer: Derfor dropper vi 'Sommerdrømme'

- Jeg spurgte Ben for nyligt efter 4 år, om han egentlig var okay med at florere rundt på min platform med en del følgere efterhånden. Svaret var, at han faktisk helst var fri. Så ja, her er lidt af Ben… et sygt flot kæbeparti, og mere får I så heller ikke… Aldrig nogensinde faktisk, skriver Sarah i en opdatering på Instagram, som kan ses nederst i artiklen og tilføjer:

- Men nu ved I, hvorfor at I måske ikke ser den dejlige franskmand, der på fjerde år stadig giver mig sommerfugle i maven. I får lidt bodyparts hist og her, og jeg beholder resten af ham og passer godt på det.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører hemmeligheden bag sit 17 år lange forhold

Derfor skal man altså ikke forvente at se mere til Sarah Grünewalds forlovede på hendes sociale medier, men måske kan man være heldig, at de dukker op på den røde løber sammen - det er sket før.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt er kommet til skade: Jeg kan ikke gå

Se hele 'Vild med dans'-værtens opslag herunder.