Sarah Grünewald tilbage på tv

Sammen med otte andre er Sarah Grünewald med i et nyt reality-format.

I løbet af 12 intense dage vil ni kendte danskere komme tæt på den ældgamle, kinesiske livsfilosofi Shaolin gennem et autentisk og ekstremt forløb hos to anerkendte og benhårde Shaolin-masters. En rejse, der kommer til at sætte deres liv i Danmark i perspektiv og gentænke den måde, vi alle sammen lever på.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Risikerer at aflyse tronskiftet søndag

I programmet medvirker tv-vært Sarah Grünewald, skuespiller og rådgiver Anne Sofie Espersen, sangerinde Sharin Foo, skuespiller Esben Dalgaard, tv- og radiovært Adam Duvå Hall, forfatter og debattør Geeti Amiri, tidligere elitesvømmer Sarah Bro, skuespiller Albert Rosin Harson og breakdancer Rico Coker. De er alle rejst til Sydkorea med et ønske om at komme tættere på dem selv og være mere til stede i nuet - væk fra hverdagens faste rutiner.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne er blevet mor

Artiklen fortsætter under galleriet.

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Rico Coker
Rico Coker
Sarah Bro
Sarah Bro
Anne Sofie Espersen
Anne Sofie Espersen
Albert Rosin Harson
Albert Rosin Harson
Esben Dalgaard
Esben Dalgaard
Adam Duvå Hall
Adam Duvå Hall
Geeti Amiri
Geeti Amiri
Sharin Foo
Sharin Foo

De kommer til at opleve Shaolin-kulturen på tætteste hold, når de over 12 dage skal træne og leve som Shaolin-masters i Dogapsa-templet i Sydkorea. Til at guide dem gennem det intense forløb er to anerkendte og højtrangerede Shaolin-masters, Shifu Yan Lei og Shi Heng Yi, som løbende vil teste og udfordre de medvirkende både fysisk og mentalt.

LÆS OGSÅ: Felix Smith sætter fokus på handicap

- ’Shaolin’ er vores helt nye bud på, hvad reality også kan være. Forløbet er ikke tilrettelagt af et tv-hold, men derimod af højtrangerede Shaolin-masters i en autentisk ramme. På TV 2 har vi et ønske om at udfordre det velkendte reality-format, og i ’Shaolin’ er der intet udskillelsesforløb og ingen tabere. Vi sætter i stedet fokus på de medvirkendes individuelle udvikling og deres ønske om at udfordrer sig selv, siger TV 2-redaktør Henriette Ladegaard, og fortsætter:

- Jeg tør godt love, at ’Shaolin’ er tv, som vi aldrig har set det før i Danmark. Træningsforløbet er benhårdt, og vores medvirkende udfordres både fysisk og mentalt på en helt ny måde. Det er mit håb, at deres udvikling også rammer seerne, når de følger med, og at programmet kan inspirere os alle sammen til at tænke over, hvordan vi lever vores eget liv, siger Henriette Ladegaard.

Mandag 22. januar er der premiere på ’Shaolin’ på TV 2.

LÆS OGSÅ: Susan Astani og Christian Kjær er flyttet hjem