WHAT! Paradiso med i DR-serie

Det var helt tilfældigt, at Zilas Gregersen kom med i DR-serien 'Orkestret'.

Lige nu ruller DR-serien 'Orkestret' over skærmen, og hvis du er en garvet reality-seer, så har du muligvis spottet et velkendt ansigt fra reality-verdenen.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

Zilas Gregersen er nemlig statist i bryllupscenen i femte afsnit, og det var ganske tilfældigt, at han endte der, siger Zilas til Realityportalen/HER&NU.

- Det var fordi, min veninde skulle være statist i bryllupscenen, og så manglede de flere statister. Så hun spurgte mig dagen før, om vi ikke skulle tage til det sammen, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

- Jeg sagde ja, fordi jeg elsker 'Orkestret', og det er lidt ikonisk at kunne være med til det. Men det tog hele dagen. Jeg tror, det tog ni timer at filme scenen, men det var sgu meget sjovt, og der var god stemning.

Zilas Gregersen har da også en skuespiller gemt i maven, og han er da også blevet optaget på Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole med start til august.

- Det er ret vildt, så jeg skal til at dyrke skuespillet mere - og dans og sang. Det er mega spændende, siger Zilas og tilføjer:

- Drømmen er at leve af at performe. Jeg har også mit Drag, som jeg også kommer til at dyrke rigtig meget, og som jeg også kan bruge uddannelsen rigtig meget til også, afslutter han.

LÆS OGSÅ: 'Love Island' vender tilbage

Du kan se billeder fra optagelserne lige her:

Zilas Gregersen fra 'Paradise'.
Zilas Gregersen fra 'Paradise'.
Zilas Gregersen fra 'Paradise'.
Zilas Gregersen fra 'Paradise'.