Sarah Grünewald bryder sammen på tv: Undskyld

I aftenens sidste afsnit af 'Shaolin' kan Sarah Grünewald ikke holde tårerne tilbage.

Sarah Grünewald har været på en livsændrende rejse i Sydkorea i tv-programmet 'Shaolin', og især i sidste afsnit bliver det klart, hvad oplevelsen har betydet for den garvede tv-vært.

LÆS OGSÅ: Ærlige Jens Jacob Tychsen: Weyse mangler udvikling og dybde

- Den relation, vi har med hinanden, og det fællesskab, der er her, det har jeg faktisk ikke prøvet før. Jeg har måske følt mig lidt mere ensom i min hverdag derhjemme. I hvert fald i min rejse med at være tilstede i nuet og ikke være i usunde relationer, det har krævet, at jeg har givet afkald på noget socialt, fordi jeg var nødt til at lave en livsstilsændring for at få det godt, fortæller Sarah i programmets sidste afsnit.

Sarah har tidligere ikke lagt skjul på, at hun har været i et misbrug af alkohol. For år tilbage var Sarah i afvænning, og i 2021 lagde hun alkoholen helt på hyldet. Det har hun blandt andet fortalt i et længere interview med FIT Living.

- Det er første gang efter det, at jeg har fået nogle relationer, som er så fine og ærlige. Jeg kunne høre, at de alle sammen virkelig godt kunne lide mig, og det er bare virkelig rart, fortæller Sarah i programmet og tilføjer:

- Jeg har ikke følt mig som et dejligt menneske i mange år, og jeg har gjort alt for ikke at være et dejligt menneske, fordi jeg har gjort det svært for mig selv og har været selvdestruktiv, så det er først nu, når nogen siger, jeg er et dejlig menneske, at jeg uden at lyde som en opblæst nar kan sige, at jeg er et ret fint menneske, og at jeg gør det så godt, jeg overhovedet kan for at være en god ven, en god mor og ja. Så det var dejligt.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerups fine minde: Genbrugte forlovelsesring

Overvejelserne får Sarah til at bryde grædende sammen.

- Undskyld, siger Sarah til tv-holdet og samler sig efter lidt tid:

- Jeg tror, når man går igennem mange ting, så venter man på, man har fortjent den gode tid, og det er så rart at mærke, at jeg er i gang med at få den nu. Så regner det bare ned med gode relationer, fine ord og en dejlig selvfølelse, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommer i stor sorg: Merle er gået bort