Sarah Grünewald på dybt vand: Var maks udfordret

I tv-programmet 'Over Atlanten' fik Sarah rykket en stor grænse.

I aften er der premiere på sæson fire af tv-programmet 'Over Atlanten' på Kanal 5 og Discovery+.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Populært program vender tilbage

Her skal deltagerne Sarah Grünewald, Rosa Kildahl, Branco, Jonathan Harboe, Rasmus Brohave og Nikolas Strangas begive sig ud på det dybe hav og sejle med den rutinerede sejler Martin Kirketerp og kaptajn Jesper Bank fra Caribien mod Portugals kyst.

Og alle følelser kommer også uden på tøjet, hvor fællesskabet sættes på prøve, og hvor der er langt fra telefonsignaler og familierne derhjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: Michael og Jeanette deler rørende detalje om kommende bryllup

Det mærkede Sarah Grünewald særligt. Men heldigvis fandt hun støtte hos de andre deltagere, hvor hun også fik bygget nære venskaber op med dem på ganske kort tid. Venskaber, der ifølge hende selv blev styrket, da man kom under huden på hinanden og berørte alle slags følelser under sejlturen.

- Vi var alle ret tætte, og der sker også noget, når man ikke har sine telefoner med. Vi blev ikke forstyrret af nogen, og når vi oplevede noget, blev vi hinandens talerør. Det gjorde, at vi blev ekstremt tætte, fortæller Sarah og fortsætter:

- Vi er enormt private mennesker allesammen, og det der med at sove og vågne op sammen, gav en vis transparens, og hvor man bare ikke kan fremstille sig selv som noget, man ikke er.

Videre fortalte den tidligere 'Vild med dans'-vært også, at der var et sjovt og surrealistik øjeblik, hvor det netop gik op for hende, hvor tætte de egentligt var kommet på hinanden - måske endda lidt for tætte.

LÆS OGSÅ: Kathrine efter 'Løvens Hule'-succes: Nu kan coveret købes

- Jeg kan huske på et tidspunkt på båden, hvor Rosa sad og strikkede, Branco græd, da han var i gang med et dybt interview, Jonathan sked, Nikolas skar grøntsager, og jeg sad og kiggede på, hvad der foregik på én gang. Du bliver ikke tættere end det.

Afslutningsvis delte Sarah også til HER&NU, at hun også særligt var udfordret på den personlige konto.

LÆS OGSÅ: Rikke råber op: Sætter paradisoerne på plads

- Én af mine største udfordringer ved at være med var konstant at blive filmet. Jeg er vant til at gå på arbejde, hvor der er et kamera, som jeg kan agere foran, for derefter at gå hjem og være privat, men det kunne jeg bare ikke her.

LÆS OGSÅ: Geggo i stor brøler: Det ultimativt dummeste

Tv-programmet 'Over Atlanten' kan ses på Kanal 5 og Discovery+. Man kan desuden se HER&NU's video-interview med Sarah Grünewald øverst i artiklen...