Thomas Visti og Kathrine Marie Elmer 'Løvens Hule'
Thomas Visti og Kathrine Marie Elmer 'Løvens Hule'

Kathrine efter 'Løvens Hule'-succes: Nu kan coveret købes

Kender du en, der kunne bruge mere tryghed i nattelivet, eller ønsker du selv mere tryghed, så hjælper Kathrines produkt dig godt på vej.

Kathrine Marie Elmer tog løverne med storm i aftenens afsnit af 'Løvens Hule' med sit unikke mobilcover 'Cover-me' fra virksomheden 'PorSenTech'. 

LÆS OGSÅ: Mareridtet fortsætter: Smerteramt Simon Stenspil giver status fra hospitalssengen

 Artiklen fortsætter under videoen.

Coveret kan spore sløvende narkotika eller lægemidler i en drink, give en indikation på, om man har drukket for meget til at køre bil, eller om man har dårlig ånde. Coveret er udviklet med tanke på at mindske drugging i nattelivet. 

Det lykkedes Kathrine at få 500.000 kroner for 10% fra aftenens gæste-investor Thomas Visti, og rejsen med Thomas har efter tv-oplevelsen været meget givende. 

- Det har været mega spændende. Først skal de jo undersøge ens virksomhed på alle mulige måder, så de ved, at det, man har sagt om økonomien og produktet i programmet, er korrekt, forklarer Kathrine til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Efter sønnens cykelstyrt: ‘Årgang 20’-mor i chok over lægens svar

Den undersøgelse klarede firmaet, og derefter er samarbejdet med Thomas startet. 

- Det er ret givende. Det, som Thomas hjælper med, er, når vi tager de meget store beslutninger - fx hvor meget vi sætter i produktion, hvordan ser produktionslinjen ud, tidslinjen i forhold til det internationale marked, der er mange strategiske overvejelser, hvor Thomas kommer på banen, fortæller Kathrine. 

Ud over Thomas selv, har Thomas stillet nogle af sine folk til rådighed, som hjælper Kathrine. 

LÆS OGSÅ: Medie om Diez: Tvivl om bachelorgrad

I produktion

Det mobile cover til brug i nattelivet er lige nu i produktion. 

- Vi venter bare på, det er klar i produktionslinjen, så det i starten af maj kan blive solgt. Man kan lave en pre-order nu på hjemmesiden, hvor man også kan se produktet, fortæller Kathrine. 

Coveret kan vælges i fire forskellige farver og kan bestilles til forskellige iPhones, men det er også muligt at skrive sig op til et cover til en anden model. 

Pre-orderen er åbnet i dag klokken 10, og det er ikke tilfældigt, at datoen matcher med programvisningen på DR.

- Det bobler i mig, jeg brænder jo for det her. Hele min mission er jo at øge en tryghed ude i befolkningen og forsøge at komme den her kriminalitet til livs, fortæller Kathrine.  

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg frygter det værste: Det bliver hårdt

Baggrund som psykolog

Kathrine har som psykolog oplevet mange skrækkelige eksempler på folk, der er blevet drugged. 

- Det er lidt som et kald for mig. Jeg har haft mange af de her sager, og jeg har så mange eksempler. Jeg kan nævne et, hvor et par er ude og rejse i udlandet, og de sidder i en taxa med en vandflaske og skal lige hæve nogle penge. Da de kommer tilbage og drikker af vandflasken, husker de ikke mere, og så er alle deres ting væk, forklarer Kathrine. 

LÆS OGSÅ: Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Kathrine håber, at produktet kan hjælpe mange. 

 - Din telefon kan høre og se, men den kan ikke lugte for dig. Derfor blev jeg nødt til at bygge en næse til telefonen, for at det her kunne lykkes. Og næsen har jeg placeret i coveret. Den snuser som en god politihund. Den har den egenskab, at den kan selektere, om der er nogle farlige gasser, og det går den ind og måler.

LÆS OGSÅ: WOW: Christiane afslører vild barselsgave