Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Rygterne har floreret de seneste uger - Nu afslører de, hvad der sker imellem dem.

Den opmærksomme følger på Instagram har nok spottet, at der er noget i gøre mellem Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza, som de seneste uger ikke har lagt skjul på, at de nyder hinandens selskab. Derfor har rygterne da også floreret omkring, hvorvidt de skulle være blevet kærester.

LÆS OGSÅ: WOW: Christiane afslører vild barselsgave

Så sent som i går lagde Melvin en story ud på sin Instagram, hvor han taggede Josephine, som sad på en restaurant, og der lå en rød rose på bordet. Hertil var der tilføjet et hjerte og ordet "Yes", så det mest af alt lignede et frieri.

Nu viser det sig dog, at der næppe er et bryllup på vej. Men ikke desto mindre danner Josephine og Melvin par - de er nemlig det nye værtspar på 'Echo Prisen', som finder sted d. 8. februar. Her hyldes alle dem, der har betydet noget særligt for os i mediebilledet i 2023, lyder det i presseteksten.

LÆS OGSÅ: Spansk journalist fyret efter kongelige utroskabsrygter

Josephine Højbjerg får ved EchoPrisen sin debut i værtsrollen, men som skuespiller er hun langt fra et ukendt ansigt. Hun blev landskendt som Tinka i TV 2s julekalendere og er netop nu aktuel i spændingsserien ’Dark Horse’, der kan ses på TV 2 Echo. 

Josephine Højbjergs medvært er komikeren Melvin Kakooza, der er et velkendt ansigt og en erfaren tv-vært fra blandt andet ’Helt Sort’, ’Melvin Kakooza Show’, ’Sunday’ og ’Stormester’.

LÆS OGSÅ: Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

Til ’EchoPrisen’ uddeles otte priser i kategorierne ’Alt det vi ser’, ’Alt det vi hører’ og ’Alt det vi deler’. Man kan stemme på sin personlige favoritter her: echoprisen.dk

LÆS OGSÅ: Emil Jakobsen om kæresten: Sindssygt stolt

’EchoPrisen’ kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag 11. februar, men for dem, der gerne vil være en del af den fysiske fest, når ’Echoprisen’ optages 8. februar i Østerbrohuset i København, kan man allerede nu sikre sig billet.

Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza