EM i herrehåndbold: Danmark - Tjekkiet i Olympia Halle i München. Danmarks Emil Jakobsen.
EM i herrehåndbold: Danmark - Tjekkiet i Olympia Halle i München. Danmarks Emil Jakobsen.

Emil Jakobsen om kæresten: Sindssygt stolt

Emil Jakobsen lægger ikke skjul på, at han både på banen og i privaten har det bedste hold i ryggen.

I Danmark har vi intet mindre end et vaskeægte sports-power couple. 

LÆS OGSÅ: Frederik viderefører vigtig tradition

Atiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Rasmus Brohave efter flere hospitalsbesøg: Et mareridt

Den danske håndboldherre Emil Jakobsen danner nemlig par med den 24-årige håndboldpige Helena Elver. Hun spiller for Odense Håndbold, mens Emil har sin hverdag i Tyskland, hvor han spiller for SG Flensburg-Handewitt. 

Parret bor derfor halvanden time i bil fra hinanden, og det er selvfølgelig noget, der kan mærkes på forholdet. Ofte tager Emil turen til Odense, da hans familie også bor i byen, men han anerkender overfor Ekstra Bladet, at det godt kan være svært for parret, at få deres elitesportskalendere til at passe sammen. Turtelduerne slipper dog godt afsted med at få set hinanden alligevel. 

Der er ingen tvivl om, at den 25-årige herrehåndboldstjerne er glad for sin kæreste. Ofte er det Helena, der hepper på Emil fra tribune-kanten, men i december var Emil blandt publikum, da Helena i selskab med kvindelandsholdet spillede sig til bronze i VM. 

- Det er bare unikt, at hun er kommet tilbage fra to korsbåndsskader og står i en slutrunde, hvor hun gør en rigtig fin figur. Jeg er bare sindssygt stolt af hende, fortalte han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Det er slut

Emil ser også Helena som en stor inspiration for mange, og alt lader til, at det hele spiller både i kærligheden og på banen for det unge par.

Du kan se det flotte par i opslaget herunder.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds svære barndom: Min far var ret hård