Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'
Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'

Undrer du dig også? Derfor har løverne altid det samme tøj på

Nu får du svaret på, hvordan de altid har samme tøj på i 'Løvens hule'.

De seneste ni torsdage har seerne haft fornøjelsen af at se håbefulde iværksættere pitche deres virksomheder for de fem løver i 'Løvens hule'.

Men den skarpe seer har måske lagt mærke til, at løverne har det samme tøj i hvert eneste afsnit.

LÆS OGSÅ: Casanova bryder tavsheden: Derfor var hun væk

Artiklen fortsætter under videoen...

Det er dog ikke, fordi det hele er optaget samme dag, eller fordi løverne har deres go-to outfits, som de bare have på hver gang.

Der er nemlig en anden ganske logisk forklaring på den faste arbejdsuniform, som løven Morten Larsen nu giver i en video på sin TikTok.

Han fortæller, at der bliver filmet i 15-16 dage, men at der ikke er nogen, der ved på forhånd, hvordan programmerne skal klippes sammen efterfølgende.

- Når de begynder at klippe, så kan det være, at de tager noget fra den allerførste dag, og krydrer med en scene fra den allersidste dag, og det bliver sammen til afsnit 1. Derfor gør det det nemmere for klippeholdet og hele produktionen at få det hele klippet sammen, og så hjælper det ikke noget, at vi har forskelligt tøj på, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-stjerne er gift med finsk model: Se hende her

En begrænset garderobe er dog ikke noget nyt, når det kommer til tv-programmer. Det samme er tilfældet i 'X Factor', hvor der også bliver klippet sammen fra forskellige auditions, og derfor har dommerne og værten også det samme tøj på hver gang - og sådan har det været hver eneste sæson.

LÆS OGSÅ: DR afslører: 'Løvens Hule Junior' på vej

Du kan selv se videoen herunder: