Art Lakhampui og Kenneth Avnsted i 'Løvens Hule'
Art Lakhampui og Kenneth Avnsted i 'Løvens Hule'

'Bachelorette'-stjerne imponerede i 'Løvens Hule': Ronaldo følger med

Fremtiden ser lys ud for Art og AJR.

I aften er det et velkendt ansigt, der har taget modet til at kaste sig for løverne i 'Løvens hule'.

Art Lakhampui, der sidste år medvirkede i 'Bachelorette', var taget et smut forbi løveburet i håbet om at løverne ville investere i hans virksomhed AJR, der sælger undertøj til mænd og kvinder.

LÆS OGSÅ: Efter massiv kritik: Christopher støtter Cecilie

Artiklen fortsætter under videoen...

En investering blev det til, og noget tyder på, at der er interesse for hans produkter på allerhøjeste plan.

- Cristiano Ronaldo har set min story to gange. En af mine ambassadører, Nikolai Baden Frederiksen (dansk fodboldspiller, red.), spillede i Juventus i 2021 med Ronaldo, og Nikolai har haft underbukserne på til træning. Så jeg tror, at Ronaldo har spottet dem der. Nogle dage efter lagde jeg et billede op på min story af, at Nikolai havde underbukserne på, og så har Ronaldo været inde på min profil og kigge på det gennem Nikolais profil, forklarer Art til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lisbeth efter frygtelig ulykke i 'Årgang 20': Tættere i dag

- Efter to måneder begyndte Ronaldos kærestes manager at følge mig på Instagram, så de holder lidt øje med mig. Flere spillere fra Superligaen har gået med underbukserne både til dagligt og til kampe. Og så er der også andre profiler i udlandet, der også har brugt dem.

Det lyder også til, at der er noget endnu større end bare luren på sociale medier på vej.

- Jeg kommer til at møde Ronaldo en dag, og han kommer til at stå med en af vores kasser. Det er en af mine største drømme. Jeg har set meget op til ham, dengang jeg selv spillede fodbold, fortæller Art, der dog ikke kan afsløre mere, og han slår fast, at idéen til hans virksomhed dog ikke har noget med Ronaldo at gøre:

- Det er ikke, fordi Ronaldo også har et underbuksefirma, og at jeg også skal kopiere ham. Det var ikke årsagen dengang. Det var ud fra den problemstilling, jeg så.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav tager stort skridt med kæresten: Forlader gården

Sådan går det i dag

Efter programmet ender Art med at få både Morten Larsen og Nikolaj Nyholm med ombord, til trods for at Morten var afvisende over for at dele procenterne, da kameraerne rullede.

- Morten sagde "nej" derinde tre gange til, at han ikke ville danne par med andre, men det blev klippet, fortæller Art, der efter programmet alligevel fik lavet en aftale:

- Jeg sagde til Morten, at det ikke var pengene, vi var kommet for. Dem kan vi selv finde. Det var kompetencer fra løverne, og derfor har vi også sat værdiansættelsen meget lavt. Mens Morten er dygtig til e-commerce og online salg, så har Nikolaj nogle gode netværk uden for landets grænser. Jeg sagde til Morten, at rejsen kunne blive endnu bedre, hvis Nikolaj kom med.

LÆS OGSÅ: Geggo i panik: Udsat for indbrud

Programmet blev optaget tilbage i august sidste år, og siden da er det kun gået fremad for virksomheden.

- Det er gået rigtig godt, og det fortsætter lige nu. Vi har lanceret kvindeundertøjet for en måneds tid siden, og det er også gået rimelig godt, forklarer Art og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Dansk komiker brutalt overfaldet på gaden

- Efter løverne er kommet på, har vi lagt nogle strategiske planer for, hvad der skal ske måneder og år frem, men vi har ikke brugt deres netværk endnu. Det er først, når vi har været på skærmen og kan offentliggøre, hvem vi har fået som samarbejdspartnere, at det måske stikker af, når vi så kan begynde at benytte deres netværk officielt.

LÆS OGSÅ: Seebach taler ud efter bitter strid: Ingen kontakt