Michael i Løvens Hule
Michael i Løvens Hule

Ikke set på tv: Derfor brød Michael sammen i 'Løvens Hule'

Michael var ved at falde bagover efter løvernes begejstring.

Den tidligere elite cykelrytter Michael Mølbæk, der er indehaver af 'Nordic Coffee House', var sidste mand i hulen i aftenens afsnit af 'Løvens Hule'.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører ny kæreste

Artiklen fortsætter under videoen.

Indtil Michaels præsentation havde ingen fået samtlige løver til at spærre øjnene op, men Michaels kaffe fik i den grad skabt en interesse hos løverne, hvor fire ud af fem investorer smed et bud i puljen.

Michael valgte at gå med investorerne Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe.

LÆS OGSÅ: Christopher tager stor beslutning: Knuser mit hjerte

Da Michael havde lukket døren bag 'Løvens Hule', brød han sammen. Til HER&NU fortæller han om reaktionen.

- At gå ind i 'Løvens Hule' uden at vide, om man bliver savet over, eller om man bliver taget godt imod, det ved man jo ikke. Så jeg gik ind i det med ydmyghed og tog det lidt, som det kom. Så jeg er sindssygt beæret, jeg havde slet ikke regnet med, at de var så ihærdige for at få mig, fortæller Michael og forklarer, hvor ramt han blev:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører lidelse

- Det er en forløsning på hårdt arbejde, der har været. At være iværksætter er jo ingen dans på roser. Det er hårdt arbejde. I og med jeg er ordblind, så har jeg nok kæmpet lidt mere for det end andre. Så at kunne stå med sæson 9's største investering, der sad følelserne uden på tøjet.

Store omkostninger

For Michael personligt har det haft store omkostninger at kaste sig ud i kaffedrømmen.

- Det har helt sikkert været mine børn, der har haft den største regning i det. Der er altid en form for dårlig samvittighed over, man måske ikke altid er der, fordi man arbejder mange timer, forklarer Michael

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Deltagerne får hjælp længe efter 'Luksusfælden'

Michael har en pige på 11 og en pige på snart 15 år.

- Den store er ungarbejder hos mig i dag, så hun er med mig på job, forklarer Michael, der efter at have fået de to kvindelige løver med på teamet har haft fokus på at passe på sig selv.

- Louise har på det personlige plan kunnet se, når jeg har været lidt presset og har kunnet se udefra, hvornår jeg har skullet tage en ferie. De lægger meget vægt på, at jeg skal huske at holde fri, så det er rart med nogen, der ser det udefra.

LÆS OGSÅ: Jussi Adler-Olsens smertefulde sygdom: Sådan har han det nu

Siden 'Løvens Hule' har Michael arbejdet på at skulle finde større lokaler og har lukket nogle aftaler med større virksomheder. Han glæder sig dog til at se, hvilket output aftenens afsnit kan få.

LÆS OGSÅ: Efter 'Årgang 20'-familiens hårdeste år: Slut med parterapi