Premiere på "A Beautiful Life", Imperial, 30/05 2023 ChristopherCecilie Haugaard
Premiere på "A Beautiful Life", Imperial, 30/05 2023 ChristopherCecilie Haugaard

Christopher tager stor beslutning: Knuser mit hjerte

Hitmageren har måttet afslyse flere shows på sin nuværende tour.

Netop nu er Christopher i gang med sin tour rundt i USA, hvor han for to dage siden spillede i San Fransisco, og i går gik turen så til Portland. Men kort inden sin optræden meddelte Christopher i en story på Instagram, at både gårsdagens show i Portland og dagens show i Seattle var aflyst.

LÆS OGSÅ: Efter 'Årgang 20'-familiens hårdeste år: Slut med parterapi

Artiklen fortsætter efter videoen med minderne af 'Paradise hotel'

- Jeg er knust over, at jeg er nødt til at aflyse de her to shows. Det knuser mit hjerte at dele den her nyhed med her. Jeg er ikke fysisk fit til at gennemføre aftenens show, og det ville ikke føles rigtigt at give jer en optræden i min nuværende tilstand, skriver han i en story og fortsætter:

- Min mest dybtfølte undskyldning til alle dem, der har købt billetter og er rejst for at se de her shows. Det var ikke en nem beslutning, og jeg kan ikke udtrykke, hvor ondt det gør. Kærlig hilsen Christopher.

LÆS OGSÅ: Lucas blev snydt for pengene i 'Paradise Hotel': Nu har han fået 25.000 kroner

Sangeren skriver ikke noget om, hvad der har ramt ham. Han skriver blot, at man vil få refunderet sin billet der, hvor man har købt den.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor fik Sarah flere penge end Vivi

Efter planen vil Christophers næste show være i Vancouver i Canada, hvis altså den populære sanger og skuespiller har fået det bedre. Han mangler stadig seks optrædener på touren, så der er ikke lang tid til at få det bedre.