Christopher Nissen
Christopher Nissen

Christophers store filmdebut: Jeg har fået smag for det

Christopher Nissen kan mere end bare at synge.

I der er der premiere på Netflix filmen 'A beautiful life', der er Christopher Nissens første store rolle. Derfor var han også mødt op til premieren i Imperial med alle sine nye skuespillervenner - heriblandt Sebastian Jessen, som har skullet hjælpe Christopher på settet.

LÆS OGSÅ: Takkede først 'nej' til Sofie Linde

Artiklen fortsætter under videoen:

- Jeg fik heldigvis ikke særlig travlt. Allerede på dag to havde Christopher styr på sin karakter, det er sjældent set så tidligt. Der var blevet gjort meget forarbejde, og det skinnede igennem. Så jeg skulle ikke gøre så meget andet end at være der, fortæller Andreas til aftenens premiere.

Christopher er dog ikke helt enig i naturtalentet.

- Jeg skulle helt klart kæmpe for det. Jeg har jo været foran et kamera før, men alt det tekniske omkring at spille skuespil, hvordan angriber man et manus, og hvordan agerer man foran 80 mennesker på set, det var hardcore, fortæller Christopher og tilføjer:

- Det sværeste var gentagelserne. Jeg havde for eksempel en grædescene, hvor den skulle tages om, og det var svært at gøre igen. Mine dygtige kolleger kan gøre det igen. Det var helt klart det, jeg havde det sværest med.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind brød sammen under tv-optagelser

Selvom Christopher er kendt for musikken, så er det nok ikke sidste gang, man ser ham i en film.

- Jeg har fået smag for det, men nu glæder jeg mig til at komme ud og spille sangene fra filmen, fortæller han.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

Betaler sin pris

Christopher var blevet far kort før optagelserne gik i gang til filmen, og nu er han blevet far igen for en måneds tid siden. At være skuespiller og musiker samtidig har kostet på familiekontoen.

- Det har været rimelig hektisk. Jeg er også lige kommet hjem fra en tur til Korea, og der har været ret meget. Det er jo en pris, jeg er villig til at betale, man går glip af noget, og det er ikke gratis, og det har det heller ikke været på den her rejse, slutter Christopher.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter afslører: Derfor drikker jeg ikke længere