Takkede først 'nej' til Sofie Linde

At stå i rampelyset med aktive tv-roller foran kameraet var oprindeligt ikke noget, der fristede 'Linde på Langeland'-tvillingerne, Anders og Philip.

Selvom tv-personligheden Sofie Linde har malet på livet løs foran kameraet i det populære TV 2-program 'Linde på Langeland', så har hun ikke været den eneste fra programmet, der har vundet seernes hjerter under renoveringen af sit sommerhus i Snøde på Langeland.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud efter brud: Han lavede ting bag min ryg

De enæggede tvillinger og tømrere, Anders og Philip Gehl Larsen, har også, siden programmet startede tilbage i 2022, fået mere popularitet efter, at man både har fulgt deres håndværksmæssige færdigheder og hørt de drilske stikpiller, de undervejs har givet til Sofie Linde.

I et interview med TV 2 satte den ene tvilling, Anders, således også ord på den stigende popularitet, han har mærket sammen med sin bror:

- Det kommer jo i bølger, hvor meget vi bliver genkendt, men mens programmerne bliver vist, så sker det ret ofte. Men det er da lidt mærkeligt, for vi er jo bare helt almindelige håndværkere, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

Takkede pænt 'nej tak'

Sofie Linde har førhen gjort brug af de to brødre til andre byggeprojekter i det private hjem, men da hende og Joakim Ingversen købte 'Vennely' på Langeland, takkede Anders og Philip 'nej tak' til tv-delen.

LÆS OGSÅ: UPS! Prins Vincent taler over sig

- Vi ville jo rigtig gerne hjælpe dem med at sætte huset i stand, men vi ville være bag ved kameraet i kulissen, fortalte Anders til TV 2, mens Philip tilføjede:

- Vi er virkelig glade for, at vi er med. For når man er på Langeland, så er det som at være en del af en stor familie, og vi hygger os virkelig med alle de skønne mennesker dernede.