Maria Fantino afslører: Sofie Linde har hjulpet med alt

Sofie Linde opfordrede TV 2 til at hive Maria Fantino til casting på jobbet som vært.

Det var en barnedrøm, der gik i opfyldelse for Maria Fantino, da hun landede jobbet som 'X Factor'-vært i den forestående sæson.

LÆS OGSÅ: Ny drejning: Nu ændrer Milad taktik

Her overtager hun stafetten fra Sofie Linde, der har været vært på programmet fra sæson 9. og frem til sæson 16.

Da HER&NU møder den nyudklækkede 'X Factor'-vært til pressedagen for programmet, fortæller hun, at Sofie Linde har været en kæmpe støtte.

LÆS OGSÅ: CHOK: Så længe skal vi vente på 'Badehotellet'

- Hun (Sofie Linde red.) siger, at 'X Factor' er noget, man nemt kan knække halsen på, hvis man ikke har nogen, der kan hjælpe en, så hun har hjulpet mig med alt, siger hun og tilføjer:

- Bare at skaffe en manager, som jeg jo ikke vidste noget om, og hvem kan give en tøj på, og når du skal spise frokost, foregår det her. Altså alle de dumme spørgsmål har jeg kunne spørge hende om. Så hun har virkelig hjulpet mig meget, og det er rart at vide, at hun hepper på mig, siger hun.

Udpeget af Linde

Der er ingen tvivl om, at Sofie Linde synes, at det er den helt rigtige efterfølger til jobbet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

- Det var hende, der sagde, at hun synes, jeg skulle til casting, så jeg har virkelig fået hendes velsignelse i alt det her, og hun har gået meget op i at klæde mig så godt på som overhoved muligt, fordi hun gerne vil have, at det skal lykkes godt for mig, fortæller Maria og uddyber:

LÆS OGSÅ: Se Niels' vilde reaktion på stor nyhed

- Det er den bedste start på 'X Factor', at den person, der havde jobbet før, er gået selv, og at de ønsker, at det går godt for en, afslutter hun.