Sofie Linde mindes ‘X Factor’ med helt særlig gave

Sofie Linde mindes 'X Factor' i juletiden.

Den 1. januar er det igen tid til 'X Factor', men denne gang uden Sofie Linde ved roret. Sofie Linde kan for første gang i mange år nyde showet fra sofaen, og så kan hun her i juletiden mindes 'X Factor' på en helt særlig måde.

LÆS OGSÅ: Se det her: Første klip fra ny sæson 'Over Atlanten'

- Da jeg tilbage i april vinkede kærligt farvel til 'X Factor', fik jeg den fineste gave af min ven Morten. Vi mødte hinanden første gang, da han tilbage i 2017 skulle lave min finalekjole. Siden er han blevet min meget gode ven. Og han har gennem gennem årene lavet mange smukke kreationer, som jeg har fået lov til at besmykke mig med, skriver Sofie i et opslag på Instagram og afslører den unikke gave.

- Hans gave til mig var fem smukke julekugler. To af dem med det stof, som han lavede finalekjolen i, da vi mødte hinanden for første gang. To af dem med stoffet fra den kjole, jeg havde på til min sidste 'X Factor' finale i år. Og én kugle med stoffet fra den kjole, som jeg bar til Zulu Comedy Galla i 2020.

Derfor er julen blevet en tid, hvor Sofie Linde mindes 'X Factor'-eventyret.

- Jeg er simpelthen så glad for dem. Og jeg synes, at det er en fantastisk og personlig gaveidé. Det kunne jo også være biografbilletter, billeder, hestehår - ja, hvad ved jeg. Det er i hvert fald dejligt at tænke på ham og mindes alle de sjove ting, vi har oplevet sammen, når jeg ser på dem, slutter Sofie opslaget.

Se de fine kugler og kjolerne i opslaget herunder: