Sofie Linde indrømmer: Savner 'X Factor'

Der er nogle ting, den garvede tv-vært savner ved sin tid på programmet, mens der er andre ting, hun er glad for at have sluppet for.

Årets 'X Factor'-sæson lakker mod enden, og for første gang i flere år har det ikke været med Sofie Linde ved værtsroret.

Derfor var det da også med blandede følelser, at Sofie Linde så programmet for første gang efter sin exit. Det fortæller hun i Anders Breinholts nye program 'Breinholts'.

- Jeg var rigtig nervøs, fordi jeg sad i Thailand, og pludselig kunne jeg se, at alle mine venner lavede det, fortæller Sofie, der i starten af året var taget på en godt to måneder lang ferie til Thailand med sin mand, Joakim Ingversen, og deres to børn.

Hun tilføjer, at det især var hyggen, hun savnede, særligt fordi man arbejder sammen over otte måneder, hvor programmet laves. Hun kunne da også følge med i, hvordan hyggen fortsatte uden hende.

- Jeg kunne se på Instagram, at alle havde lavet 'X Factor, og så var det som om, at jeg ikke var med i klubben længere, fortæller 'LOL'-værten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sofie Linde og Thomas Blachman til semifinalen i 'X Factor' 2023
Sofie Linde og Thomas Blachman til semifinalen i 'X Factor' 2023

Men selvom Sofie ser tilbage på sin 'X Factor'-tid med positive briller, så er det ikke alt ved det populære sangprogram, hun savner.

- Nu hvor jeg har set det, efter jeg er kommet hjem, så savner jeg ikke pressemødet lige bagefter, jeg savner ikke dramaet, jeg savner ikke forsoningsbrunches, forklarer Sofie, der tilføjer, hvad det så er, der gør hende nostalgisk:

- Jeg savner mine kollegaer, jeg savner dommerne, jeg savner deltagerne. Det er et mega sjovt program. Men jeg bliver også glad, når jeg ser det, fordi jeg synes det trængte til et ansigtsløft og et gearskifte. En ny vært, forklarer hun

Den seneste sæson har i stedet været med den garvede radiovært Maria Fantino i front, men Sofie slår fast, at der ikke er nogen jalousi, der lurer.

- Det kan jeg godt rumme, lyder det.

Første afsnit af 'Breinholts' kan ses nu på Viaplay og i aften klokken 21.00 på TV 3.