Alt for meget had: Linde åbner op om 'X Factor'-exit

Sofie Linde elskede at lave 'X Factor', men der var også en bagside af medaljen.

Det populære sangprogram 'X Factor' ruller igen over skærmen, og denne gang er det uden Sofie Linde, der var vært fra 2016 til 2023.

LÆS OGSÅ: Efter bitter strid: Nu taler Caroline Fleming

Grunden til, at hun ikke længere ønskede at stå i spidsen for programmet, var, at hun ønskede at "ryste posen" lidt, har hun tidligere udtalt til TV 2.

I den nye sæson af 'I hjernen på stjernen', hvor Jan Hellesøe og Josefine Høgh trækker kendisser gennem spektakulære iscenesættelser, fortæller Sofie Linde dog også om bagsiden af medaljen ved at være vært.

LÆS OGSÅ: Hudløst ærlig Stephania Potalivo: Kæmper for at blive mor

Hun har nemlig ofte måttet lægge ører til hadbeskeder, fordi hun er en offentlig person, og det emne bliver behandlet flere gange i programmet.

- Hvis ikke det var et lod, så tror jeg da også måske, at jeg havde lavet 'X Factor' lidt længere. Det tror jeg da, at jeg havde. Jeg elskede at lave det, men det var bare voldsomt hver gang, og jeg kan tage meget, jeg kan klare meget, men vi er allesammen bare mennesker, og jeg orker det sgu ikke rigtig mere, lyder det fra Linde i programmet.

Giver råd til andre

Jan Hellesøe har i programmet inviteret en bokser ind, som slår på en boksepude, hvilket skal illustrere de psykiske tæsk, hun har fået i form af hadefulde beskeder.

Her falder snakken på, hvad tv-værten har gjort for at overkomme de svære perioder.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt program

- Man rejser sig jo bare. Man læner sig op ad muren, og så rejser man sig skridt for skridt. Jeg burer aldrig noget inde, jeg siger det højt, hvis jeg bliver ked af det, og så prøver jeg også at kigge den anden vej og tale til mig selv oppefra og ned, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ærlige Anne Glad: Jeg har altid fravalgt det

- Hvis man har fået ti onde beskeder, så prøver jeg at sige til mig selv, at "det er ti ud af fem millioner", så man ikke føler, at det er hele verden, der ikke kan lide en, for den er svær at sluge, siger hun.

Du kan se 'I hjernen på stjernen' lige her.