Rikke Gøransson afslører nyt program

Efter tre år fra første idé er programmet nu endelig en realitet.

Rikke Gøransson er tilbage i 'Paradise Hotel', men nu løfter hun sløret for, at det ikke kun er i de vante omgivelser, man kan se hende. Inden længe er hun nemlig aktuel med et nyt program, hvor hun får en helt anden rolle. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

- I efteråret 2021 havde jeg mit første møde med Viaplay om en idé, jeg havde til en serie. Jeg arbejdede for første gang som TV-vært i 2007, 20 år gammel, i Mexico på mit elskede 'Paradise Hotel', og det fortsatte indtil 2021. En drøm, et eventyr - sikke en rejse! For 7 år siden tog jeg en dokumentarfilm instruktør uddannelse for at forstå fortælleformen. For 3 år siden blev jeg uddannet psykoterapeut for at forstå mig selv og mine medmennesker bedre, skriver hun i opslaget og forklarer, hvad mødet med Viaplay gik ud på:

- Fuldstændig ufuldkommen og mest på et nysgerrigt og reflektivt plan præsenterede jeg en masse tanker om skønhedsidealer, sociale medier, perfekthedskulturen, mental sundhed og ikke mindst mit eget ansvar i alt dette som offentlig person og vært i SÅ mange år. Viaplay var med ombord, og så skulle det helt rigtige produktionsselskab findes!

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Er Amalie og Lotte genforenet?

Det har krævet meget mod

Det blev produktionsselskabet Colletif, som også står bag Geggo og Cengiz' nye serie 'Langt fra Bryggen', der blev det rette match, og nu er serien 'Hvorfor skal Rikke være smuk?' en realitet. I opslaget afslører Rikke Gøransson, at den får premiere 18. januar.

- Den er lavet med det største åbne, nysgerrige, kærlige og sårbare hjerte til os alle. Fordi jeg tror på, at det nytter at tale sammen og ikke mindst lytte til hinanden. Vi har alle udviklingspunkter, inklusiv undertegnede. Jeg blev klogere på en masse vigtige ting og håber, at denne serie om ikke andet vil skubbe til samtalen og oplyse på punkter, der fylder i mange af vores liv, store som små væsener, forklarer hun i opslaget og slutter:

LÆS OGSÅ: Nu er 'Årgang 20' tilbage: Her er datoen

- Det har krævet meget mod for mig at lave denne serie, jeg har nemlig også brug for privatliv. Dog har mit “hvorfor?” været så stærkt, at det uanset hvad kommer til at være det hele værd. Jeg håber, I vil se med, dele og tale om de forskellige emner, jeg undersøger.

Se hele opslaget og hør Rikkes overvejelser herunder: