Stor mystik: Er Amalie og Lotte genforenet?

Der har været kold luft mellem mor og datter længe - men nu tyder det på, der er kommet andre boller på suppen.

Efter Amalie Szigethy sidste år atter genoptog forholdet til Mikkel Skelskov, har hun og hendes mor, Charlotte 'Lotte' Lytton Kejser ikke været på talefod.

Ingen af de to har dog hidtil villet komme nærmere ind på, hvad der lægger til grund for mor-datter-bruddet.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

Tidligere har Lotte dog overfor HER&NU/Realityportalen løftet sløret for, at de to kvinder er meget forskellige, og at deres værdier og grænsesæt ikke altid er forenelige.

- Selvfølgelig er det ikke meningen at forældre og børn skal "skilles ad" på grund af uoverensstemmelser. Men vi må acceptere, at det kan ske og sker, lød det dengang.

For nylig kunne Amalie dog fortælle, at hun - når hun er klar til det - gerne vil åbne op for, hvad der er hændt i familien.

- Jeg vil gerne passe på min familie, og jeg vil også godt passe på min mor, så derfor udtaler jeg mig ikke lige nu, forklarede hun dog.

Nu er der da noget, der tyder på, at luften ikke længere er helt så kold mellem mor og datter.

LÆS OGSÅ: 'Stormester' vender tilbage: Her er datoerne

I hvert fald har Amalie nemlig valgt igen at følge sin mors Instagram-profil, ligesom hun da også har syntes godt om Lottes seneste opslag.

Allerede juleaften sendte Amalie da også Lotte en kærlig tanke, da hun på selvsamme platform delte et billede af juleantrækket.

LÆS OGSÅ: Amalie åbner op om forholdet til Mikkel: Det har været svært

- Jeg har taget en kjole på, min mor gav min for to år siden. Jeg har altid følt mig tyk i den. Men jeg tænker, i dag er dagen, den passer perfekt, skrev den tidligere forsidefrue i en story fra juleaften.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Lotte Lytton Kejser om en eventuel genforening, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.