Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

Savnet er altoverskyggende for Lotte, som hverken har set sin datter eller børnebørn i over en måned.

I sidste uge afslørede Amalie Szigethys mor, Lotte lytton Kejser, at det ikke er nemt at stå på sidelinjen og se Amalie og Mikkel Skelskov sammen igen.

Amalie og Lotte har altid haft et tæt forhold, og Lotte har støttet Amalie igennem tykt og tyndt. Således stod Lotte på sin datters side, da hun i december efterlyste sine børn via de sociale medier og påstod, at deres far, Mikkel, havde bortført dem.

LÆS OGSÅ: Geggo laver nyt program med sin bror

Nu viser det sig dog, at da Amalie valgte at gå tilbage til Mikkel igen igen, valgte hun også at vende ryggen til sin mor.

- Jeg har ikke talt med Amalie i fem uger. Jeg har ikke set hverken Amalie, Hannah eller Josephine i fem uger. Som mor, beder jeg til, at der er nogen der passer godt på hende (Amalie, red.), og at jeg en dag genser mine piger, fastslår Lotte og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe indrømmer: Sådan snød hun alle

- Det er Amalies eget valg at leve som hun gør. Håber jeg. Hun er en voksen kvinde, og hun er mor. Vi vil altid være tæt forbundet, vi er mor og datter. Vores kærlighed til hinanden er uigennemtrængelig. Også uagtet vi ikke taler sammen.

Vi har forskellige grænser

Amalies mor understreger, at hun savner sine børnebørn, men hun ønsker ikke at uddybe, hvorfor hende og Amalie ikke er på talefod.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hård start med baby

- Amalie og jeg er to voksne meget forskellige kvinder, der lever meget forskellige liv og med hver vores værdier i livet samt hver vores grænsesæt, som er helt naturligt. Selvfølgelig er ikke meningen at forældre og børn skal "skilles ad" på grund af uoverensstemmelser. Men vi må acceptere, at det kan ske og sker, slutter hun.