'Bachelor'-babe indrømmer: Sådan snød hun alle

Det blev ikke nødvendigt for Eva at lyve - særlig meget - for at skjule sin medvirken i 'Bachelorette'.

I december mødte Eva Lund, der sidste år datede løs for åben skærm i 'Bachelor', værten på programmet, Petra Nagel, på en færge mod Aarhus.

Her får Petra, som gjorde sig klar til at skulle til Mexico for at optage 'Bachelorette' efter årsskiftet, talt over sig til en intetanende Eva.

- Hun siger et eller andet med, at nu skal jeg snart til Mexico og det bliver lækkert, fortæller Eva til Her&NU og Realityportalen og tilføjer:

- Det har jeg ikke fået noget at vide om, så jeg var sådan helt: "Nå, skal jeg det?"

Så kom opkaldet

Kort tid efter fik hun dog et opkald fra produktionen, der opklarede mystikken og spurgte til, om ikke hun havde lyst til at hjælpe med at facilitere en date for 'Bachelor'-veninden Mette Sommer.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Julie afslører: Derfor var jeg ikke mig selv

Det ville hun selvsagt gerne - der var bare et problem.

- Det viser sig så, at de kun vil flyve mig derned for at være i tre dage, og der var jeg sådan: "Det kommer ikke til at ske".

Heldigvis for Eva havde hendes storesøster, svoger og deres to børn planlagt en rejse til Mexico - og sågar blot en time fra, hvor 'Bachelorette' blev optaget.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

Dermed havde hun altså ikke bare sikret sig selskab på turen, hun forlængede, men havde altså også en ganske god grund til at skulle opholde sig i Mexico, når folk begyndte at undre sig.

- Det var jo en fin dækhistorie i forhold til, at folk ikke måtte vide, jeg ligesom er med. Det var meget random, at min familie også var lige ved siden af lige på samme tidspunkt, men det var da meget heldigt og dejligt at få et par dage med dem også.

En lille løgn

Eva benægtede ellers hårdnakket, at hun havde noget med optagelserne til 'Bachelorette' at gøre, da HER&NU og Realityportalen spurgte ind til rejsen til Mexico under hendes ophold.

- Jeg må slet ikke se Mette hernede - desværre. Så nej, jeg er her ikke for hende, men jeg havde da håbet på, vi kunne få lov at bruge lidt tid sammen. Men produktionen er meget strikse med corona, og jeg passer ikke ligefrem på med, hvad jeg laver hernede.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

Således lød det fra Eva Lund til i januar. Men det var altså ikke helt sandt, for de to veninder fik nemlig også lov at se lidt til hinanden efter optagelserne. Med streg under lidt.

- Vi havde ikke særlig lang tid sammen. Vi så selvfølgelig hinanden, da vi var på optagelse, og så fik vi så lov til at have aftenen sammen og kunne gå ud og spise, fortæller Eva og fortsætter:

- Men det var sådan noget med, at Mette skulle være hjemme klokken 1, og ville de jo gerne prøve at holde Mette inde i den her boble, så det kun er de fyre i programmet, hun tænker på, i stedet for alle dem, der rendte rundt nede i byen.