‘Bachelor’-babe i Mexico: Afslører hed flirt

En amerikansk fyr tog pludselig al opmærksomheden.

'Bachelor'-deltageren Eva Lund er lige nu på ferie i Mexico, hvor hun om et par dage skal mødes med sin familie, men til at begynde med er Eva rejst i forvejen alene.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Det skulle dog vise sig ikke at være så ensomt, for på hotellet var en mand, der også opholdt sig alene.

- Han approachede mig ved poolen på mit hotel, hvor vi snakkede lidt og drak drinks. Og så inviterede han mig ud og spise senere. Han betalte alt, selvom jeg tilbød at betale noget af det. Han er virkelig sjov og Down to Earth. Vi brugte over et døgn sammen, hvor vi bare hyggede, badede, spiste, sov sammen, kiggede på stjerner og fandt en lille hund, vi ville adoptere (vi var ret stive), fortæller Eva til Realityportalen og HER&NU og tilføjer om sin date.

- Han er amerikaner, men har italienske rødder. Så et lækkert brunt krøllet hår. Og virkelig en gentleman.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par klar til mere tv

Desværre skulle amerikaneren videre allerede dagen efter.

- Han er taget videre til en anden by, som jeg først skal til på lørdag, men jeg håber på, at han tager mig med som hans +1 til det bryllup, han skal til på lørdag. Der er jo intet så skønt som en ferieflirt, fortæller Eva, som er sikker på, hun vil holde kontakten til den hemmelige flamme.

- Han spurgte, om vi skulle følge hinanden på Instagram, inden vi sagde farvel. Så jeg tænker da, at det er fordi, han gerne vil holde kontakten, fortæller Eva.

LÆS OGSÅ: Optagelser i smug: 'Stormester' vender tilbage

Må ikke se Mette

Lige nu optager Mette Sommer 'Bachelorette' i netop Mexico, hvor Eva er. Og hun gad i den grad godt ses med veninden fra sæson 2 af 'Bachelor'.

- Jeg må slet ikke se Mette hernede - desværre. Så nej, jeg er her ikke for hende, men jeg havde da håbet på, vi kunne få lov at bruge lidt tid sammen. Men produktionen er meget strikse med Corona, og jeg passer ikke ligefrem på med, hvad jeg laver hernede, fortæller Eva og tilføjer:

- Og så tror jeg også, at Mette har alt for travlt med alle de mænd, hun dater.

Eva skal hjem fra Mexico mandag aften, da hun starter studie den 1. februar.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer er ankommet til Mexico: Klar til at finde kærligheden