Mette Sommer sætter ord på kønnet: Jeg tudbrølede

Mette Sommer er gravid i uge 21 og kender kønnet, men hun har ikke delt det med offentligheden endnu.

Mette Sommer blev kendt i TV 2-programmet 'Bachelor' og senere i 'Bachelorette'. Derudover har hun danset med i seneste sæson af 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne er blevet gift

Sammen med kæresten Kristian Kjær Lindegaard venter Mette sit første barn, og selvom hun er mere end halvvejs og kender kønnet, har hun endnu ikke delt det offentligt.

I en spørgerunde på Instagram sætter hun ord på begrundelsen.

- Jeg vil gerne svare på det (kønnet red.), men jeg er lige i gang med at finde ud af, om jeg kan lave en grineren måde og fortælle det på, fortæller Mette og tilføjer:

- Jeg er ikke til det klassiske med at poppe balloner og det der typiske Instagram, og jeg har ikke lyst til at dele så private videoer fra vores scanning.

LÆS OGSÅ: Sami deler rørende ord til Lea: Du er en perfekt mor

Julie Kriegler, der ligeledes medvirkede i 'Bachelorette', er ligesom Mette gravid, og hun har netop delt video fra kønsscanningen.

Mette vil dog gerne afsløre, hvordan hun reagerede, da hun fik kønnet at vide.

- Jeg kan fortælle, at jeg tudbrølede, da jeg fandt ud af det, fordi vi troede, det blev et andet køn. Det havde vi nemlig lidt fået at vide, da vi fik en scanning i Fransk Polynesien. Vi blev meget glade, og jeg glæder mig til at fortælle det, men I må vente lidt endnu.

LÆS OGSÅ: Drama på Havana: Indlagt i Caribien