Cecilie Matthiesen Toth | 20 år | Holstebro (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)
Cecilie Matthiesen Toth | 20 år | Holstebro (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

'Paradise'-stjerne er blevet gift

Om en måned kan hun kalde sig mor, nu kan hun også kalde sig kone.

Der er sket meget i Cecilie Toths liv, siden hun i 2021 deltog i 'Paradise Hotel'. For to år siden fandt hun sin store kærlighed, Morten Loft Jensen, og inden længe bliver de to forældre for første gang. 2024 bliver altså et stort år for den tidligere paradiso, og nu afslører hun, at året byder på flere store ting.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen hemmeligt gift

I weekenden er hun nemlig blevet gift med manden i sit liv, det afslører hun på Instagram, hvor hun har delt en række billeder fra den store dag i sin story.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører kønnet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie og Jackie smider en bombe på den røde løber.

- Jeg er så lykkelig. Helt ind i det inderste af min sjæl. Jeg giftede mig i går med den bedste mand, jeg kender, og den eneste jeg nogensinde kunne forestille mig at dele resten af mit liv med. Vi holdt et lillebitte intimt bryllup med vores aller nærmeste hjemme hos mine forældre, og det var alt, hvad vi overhovedet kunne tænke og ønske os, skriver hun i en story og fortsætter:

- Jeg kan slet ikke beskrive den følelse, jeg har i kroppen i dag, og hvor heldige vi er over at have hinanden og jordens bedste mennesker omkring os.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette skal være forældre

Tilbage i august sidste år gik Morten på knæ for Cecilie, da parret var på sommerferie. Dengang var de usikre på, hvordan brylluppet skulle være.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltager bekymret for sønnen: I kø til speciallæge

- Vi tænker, det bliver om 1-2 års tid, alt afhængig af, om det bliver et lille intimt bryllup, eller om det bliver det helt store, lød det dengang fra Cecilie, som altså gik med den sidste model.

LÆS OGSÅ: Dobbelt lykke: Frederik og Morten venter tvillinger

Se billeder fra parrets store dag herunder og på Cecilies Instagram.