Sunnvá og Martin Høgfeldt blev kendt i programmet 'Nybyggerne', som de vandt i 2020. (Foto: Bo Nymann)
Sunnvá og Martin Høgfeldt blev kendt i programmet 'Nybyggerne', som de vandt i 2020. (Foto: Bo Nymann)

‘Nybyggerne’-deltager bekymret for sønnen: I kø til speciallæge

Selvom Sunnvá og Martin nyder livet på Færøerne, er der en ting, som de har problemer med.

Tilbage i 2020 vandt 'Nybyggerne'-parret Martin og Sunnvá Høgfeldt deres 2,6 millioner kroners nyistandsatte hus i Silkeborg. I over tre år fungerede huset som den lille families faste base, men sidste år valgte de at rykke tilbage til Færøerne, hvor de begge kommer fra.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Kaspar Arianto afslører forhold til ny 'Sommerdrømme'-deltager

- Livet på Færøerne er helt fantastisk. Det er virkelig rart at være hjemme hos vores familie og venner her på Færøerne. Det var den bedste beslutning for vores familie, fortæller Sunnvá til HER&NU.

Selvom parret er glade for beslutningen, er der dog én ting, som er problematisk på Færøerne. Deres lille dreng, Kristian, døjer med smerter i ørene for tiden, og der er lange udsigter, hvis man vil have en tid hos en speciallæge.

- Desværre er der ikke mange øre-, næse-, halslæger på Færøerne på grund af manglende ressourcer. Så selvom dem, der er arbejder på afdelingen, gør alt, hvad de kan, er ventetiden til at få lagt dræn cirka tre måneder, forklarer Sunnvá.

Sønnen, Kristian, har dræn i forvejen, men de er tilstoppede. Derfor skal de udskiftes, og det er han blevet skrevet op til.

- Vi får formegentlig en tid til at få udskiftet Kristians dræn i juni måned, forklarer Sunnvá, som allerede er begyndt at tælle ned.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard jubler: Skal spille ny rolle

- Ugerne går langsomt, når ens barn har smerter. Jeg glæder mig til at få et barn, der sover om natten og til, jeg bliver en mor med mere overskud, lyder det.

Se Sunnvás opslag fra Instagram herunder, hvor hun sætter flere ord på sønnens helbred.