Frustreret Jasmin Lind: Det gik ikke som forventet

Selvom parret forsøger at væbne sig med tålmodighed, er det svært.

Hvis man taler om den søde ventetid, er YouTube-parret Jasmin Lind og Mika Schultz ved at få sukkerchok. I dag er Jasmin nemlig gået 11 dage over termin med parrets første barn, og selvom hun altså er godt igennem uge 42, er der ingen tegn på fødsel.

LÆS OGSÅ: ‘Vildmarken’-vinder afslører: Skuffet over produktionen

Derfor var Jasmin i går til jordemoder, hvor forhåbningerne var tårnhøje. Det var nemlig anden gang, Jasmin skulle have forsøgt at få lavet hindeløsning. Første gang meddelte jordemoderen dog, at hun endnu ikke var moden til det, så parret måtte gå slukøret derfra.

LÆS OGSÅ: Jasmin og Mika afslører: Sådan friede han

I går håbede de, at situationen var en anden, så de kunne få sat skub i fødslen og møde deres længe ventede lille datter. Desværre var det ikke tilfældet.

- Det gik slet ikke, som vi havde forventet. Hun kunne ikke lave en hindeløsning igen, min livmoderhals var slet ikke der, hvor hun kunne komme til, og min krop er ikke klar til fødsel sagde hun basically. Altså, hvad foregår der, hvorfor vil min krop ikke føde?, spørger Jasmin i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin deler stor nyhed

- Jordemoderen regner med, at vi nok bare skal vente til på lørdag, og så skal jeg blive sat i gang med piller, og det er fint nok, det er meget normalt at gå over tid og også få piller, som er vefremmende og alt det der. Men man havde da bare håbet på, at man selv ville gå i fødsel.

Det var en hård dag

Herefter var der stilhed fra parret, hvilket hurtigt fik fans til at gætte på, at Jasmin var gået i fødsel. Men nu slår hun dog fast, at det ikke er tilfældet, hun skulle bare sunde sig ovenpå jordemoderbesøget.

- I går var faktisk en lidt hård dag for mig, da jeg følte, det var lidt et slag i hovedet at være til jordemoder og endnu en gang ikke kunne få lavet hindeløsning. Jeg har mere ro i dag og er sikker på, hun nok skal komme ud på det rigtige tidsounkt, om det bliver med eller uden igangsættelse, skriver hun i en story.

LÆS OGSÅ: Løj for åben skærm: Nu forklarer Elvira

Ventetiden er altså stadig i gang for parret, som efterhånden kan skimte lyset for enden af tunellen, idet Jasmin skal sættes i gang i morgen. Der er altså god chance for, at de bliver forældre i løbet af weekenden.