Jasmin og Mika afslører: Sådan friede han

Frieriet blev ikke helt, som Mika først havde planer om.

Da YouTube-stjernerne Jasmin og Mika i 2018 mødte hinanden for første gang, fik de straks øjnene op for hinanden.

En stormende forelskelse udviklede sig, og allerede ni måneder efter parrets første møde faldt Mika på knæ for sin udkårne. Den historie fortæller de i podcasten '112 for knuste hjerter'.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson fortryder: Det brugte hun en halv million kroner på

Her skulle han med et fly til Bornholm, hvor Jasmin boede, for at fejre hendes fødselsdag.

Forud for flyveturen havde Mika rendt op og ned ad Strøget i København for at finde den perfekte ring til Jasmin - men uden held.

- Jeg løber rundt i lufthavnen til sidst og finder en ring - det var en lillebitte ring til 600 kroner, forklarer han og fortæller videre, at han missede sit fly i sin søgen på forlovelsesringen.

På Bornholm var planen, at parret ville pakke bilen med popcorn, slik og en computer, og køre ud for at se en film i bilen med et flot udsigt i baggrunden. Og det var her, ved udsigten, at Mika havde planer om at falde på knæ for Jasmin.

Den plan røg dog i vasken, da han så, hvor tåget, det var. Derfor fik han en fiks idé, da Jasmin - hvis far gik bort blot to uger efter, hun blev født - foreslår, at parret tager forbi kirkegården.

LÆS OGSÅ: Søren Malling i lønchok: Jeg græd, da jeg hørte det

- Der sker det, at vi går hen til hendes fars gravsted, og står der i lidt regn og vi snakker, fortæller Mika og tilføjer:

- Og så siger Jasmin: "Jeg elsker dig", og så kigger vi på hinanden og siger, at vi elsker hinanden, og så falder jeg bare på knæ der. Foran gravstenen.

Det noget utraditionelle sted for et frieri, faldt heldigvis i god jord hos Jasmin.

LÆS OGSÅ: Maria Krogh skal giftes på lørdag: Sådan bliver brylluppet

- Det var meget intimt, det her. Der var ikke andre mennesker til stede. Det blev ikke filmet - det var meget bare dig og mig, og så på en eller anden måde også min far, fortæller hun i podcasten og fortsætter:

- Det, syntes jeg, bare var smukt, fordi man jo plejer at sige, at man skal spørge faderen om datterens hånd.

LÆS OGSÅ: Søstrene fra 'Først til verdens ende': Begge forelsket i Jacob