Jas og Mika meldt til kommunen

Det populære YouTube-par har oplevet bagsiden af medaljen.

Det er ikke altid nemt at være et kendt ansigt, og ofte betyder det, at mange mennesker har en holdning til en. Det har Jasmin Lind og Mika Schultz nu oplevet en ubehagelig bagside af.

LÆS OGSÅ: Jasmin Lind taler ud om fødslen: Det var forfærdeligt

For tre uger siden modtog de et brev, som fik det ellers altid store smil hos dem begge til at stivne for en stund. Det fortæller de i deres nyeste YouTube-video.

LÆS OGSÅ: Efter Silas' danse-exit: Datteren tager over

- Jeg kommer hjem og vil tømme postkassen, og så ser jeg, at der er et brev fra kommunen. Der står både, at det er fra en anonym person og fra kommunen. Da vi så åbner brevet, så står der, at vi er blevet kaldt ind til møde med kommunen, fordi de skal afhøre os om, om vi er gode nok forældre, fordi der er en anonym henvendelse, fortæller Mika og fortsætter:

- Der stod: Jeg er bekymret for Elina, fordi Jasmin og Mika ikke har tid nok til hende, de har for travlt med YouTube, TikTok og Instagram.

LÆS OGSÅ: Ikke tilfældigt: Derfor hedder Jasmin og Mikas datter hedde Elina

- Og så stod der, at vi har besøg hver dag, og at folk hele tiden holdt Elina. Og der stod, at vi ikke havde overskud til hende, men kun til YouTube og vores arbejde, tilføjer Jasmin.

Til møde med kommunen

Parret er ikke i tvivl om, at underretningen kom fra en person, der ikke kender dem, og de føler ikke, der var hold i anklagerne. Alligevel måtte de stå skoleret hos kommunen i tirsdags, hvor de var indkaldt til møde.

- Heldigvis var hun mega sød, hende vi var til møde med, og var super forstående, og der var jo ikke noget at komme efter, og det kunne hun også godt se heldigvis. Så sagen er heldigvis blevet lukket ret hurtigt, fortæller Jasmin.

LÆS OGSÅ: Anders og Lissa efter 'Bachelorette': Sådan er deres relation i dag

Parret fortæller, at man skal huske på, at man kun ser en brøkdel af deres liv.

Se hele videoen herunder: