Jas og Mika: Klar med nummer to

2024 er et stort år for YouTube-parret, som nu byder deres anden bog velkommen.

I november måned sprang Jasmin Lind og Mika Schultz ud som forfattere, da deres første bog 'Jas & Mika - Kærlighed ved første klik' kom på gaden. Nu afslører parret så, at nummer to er på vej.

- Vores ANDEN bog 'Jas & Mika - Farlig følger' er ude. Vi har glædet os så meget og håber virkelig, I vil tage godt imod den og læse med. Find den i butikkerne og online nu, skriver Jasmin og Mika på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt var Heino og Cecilia på at blive fanget i 'Jaget vildt'

Hvor den første bog handlede om Jas og Mikas kærlighedshistorie, så er de blevet kærester i denne bog, og her er der lagt mere op til spænding.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald støtter op om Claes Antonsen: Han er min ven

- De er meget populære og har mange følgere, men pludselig begynder der at ske mærkelig ting. Har de mon fået en stalker? Jasmins venindegruppe er straks på sagen. Stalkeren må findes, men hvem er det, og er det en farlig person?, lyder bogens beskrivelse.

Se mere herunder:

Jas & Mika er blevet kærester og har travlt med lave indhold til deres YouTubekanal. De er meget populære og har mange følgere, men pludselig begynder der at ske mærkelig ting. Har de mon fået en stalker? Jasmins veninde gruppe er straks på sagen. Stalkeren må findes, men hvem er det, og er det en farlig person?Fra ca. 9 årAndre bøger i samme serie:Jas og Mika - Kærlighed ved første klik