Derfor kan du ikke se Mika og Jasmin

Der er overraskende stille på Mika og Jasmins YouTube-kanal.

Havde du set frem til søndagsvideoen med Mika Schultz og Jasmin Lind, så kan du godt kigge langt. Der kommer nemlig ingen video fra parret i denne uge, det forklarer højgravide Jasmin i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Husker du? Weyses badekåbe var også med i denne tv-serie

- Der er simpelthen ikke kommet en video op, fordi vi har været så fokuseret på gameshow, og det har taget mega meget af vores tid - faktisk hele denne uge, og ham, der normalt redigerer vores videoer, har været med på produktionen, og nu kommer han til at fokusere 100% på gameshow de næste måneder, fortæller Jasmin.

Derfor kommer Mika og Jasmin selv til at stå for videoredigeringen de næste måneder.

- Det har vi bare ikke haft tid til i denne uge. Vi har videoer filmet, men har ikke haft tid til at klippe dem i denne uge. Så derfor kommer der ikke en video op i dag, men der kommer en video op igen næste søndag, og det skal I glæde jer til, slutter Jasmin.

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel: Fandt sin kærlighed i 7-Eleven

Ifølge Mika er der god grund til at glæde sig til mere end bare næste video. Parrets nye gameshow bliver nemlig taget til helt nye højder.

- Det er noget af det hårdeste og vildeste, jeg har prøvet indtil videre. 4 døgn og 31 YouTubere samlet, 31 youtubere som valgte at møde op for at lave videoer til VORES kanal (jeg tænker, de 200.000kr var en god motivation). Jas & Mikas Gameshow til 200.000kr bliver noget, du IKKE vil gå glip af!, skriver Mika i et opslag på Instagram.