Kasper Schmeichel: Fandt sin kærlighed i 7-Eleven

Kasper Schmeichel blev forelsket i Stine, da han var blot 17 år.

Fodboldspiller og målmand for det danske landshold Kasper Schmeichel blev forelsket i sin nuværende hustru, Stine, da han var i sin bedste alder - som en ung 17-årig knægt.

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft i sorg: Har mistet sin bedste ven

På landsholdet lader Kasper Schmeichel ikke bolden smutte fra sig. Sådan var det også, da han mødte Stine Gyldenbrand Schmeichel i en 7-Eleven.

- Jeg mødte Kasper, da han var 17 år. Vi mødte hinanden i 7-Eleven ved Nørreport Station. Det var den dag, jeg blev student, og jeg skulle fejre det. Vi faldt i snak, mens vi købte proviant. Bagefter tog vi samme sted hen og snakkede hele aftenen. Til slut slukkede de lyset på klubben, men vi sad bare i vores egen lille boble. Vi gik en lang tur hjem langs søerne og videre hjem til Kasper. Det var rent fyrværkeri, har Stine fortalt i et længere interview med Alt for damerne.

Selvom Stine er fodboldkone, så har hun også sin egen karriere og er uddannet jordemoder. Sammen har Stine og Kasper tre børn. En søn født i 2010, en datter født i oktober 2012, og en datter født i 2021.

- Kasper er en fantastisk far, der har helt styr på hjemmefronten, men jeg er familiens faste holdepunkt. Det er mig, der har overblikket, det er mig, der sørger for, at børnene får gymnastiktøjet med i skole, og det er mig, der skal være fleksibel i min hverdag og i mit arbejdsliv. Men det har jeg også fuld forståelse for, fordi han er i den profession, han er i, fortæller Stine fortsat.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Kate: Jeg har kræft

I aften den 23. marts 2024 spiller Kasper Schmeichel sin landskamp nummer 100.

'Roskilde Festival' 2023. Stine Schmeichel og Kasper Schmeichel
"Roskilde Festival" 2023. Stine Schmeichel og Kasper Schmeichel