Jasmin og Mika afslører babyens køn

Nu afslører realityparret, hvornår de offentliggør kønnet på deres første barn.

Da Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz for en måned siden afslørede, at de venter deres første barn, var det bogstaveligt talt noget af et show, som kun få kan gøre det. De overraskede nemlig alle, da de fortalte det på scenen til Simba-prisen, som de selv står bag.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue viser kæresten frem for første gang

Nu er næste skridt at afsløre, hvilket køn barnet bliver. Og selvom offentliggørelsen ikke bliver lige så storstilet, så gør YouTube-parret stadig noget ud af det. Denne gang giver de dog en heads up om, hvornår afsløringen sker.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Vivi taler ud om voldeligt forhold

- På søndag deler vi kønnet for vores baby, skriver Jasmin i en story på Instagram, og i baggrunden kan man se både lyseblå og lyserøde balloner, mens de holder en stor, sort balon med teksten "boy or girl", der formentlig indeholder konfetti i en farve, der indikerer kønnet.

Mens Jasmins 186.000 følgere må vente lidt endnu med at kende kønnet, så giver hun dem mulighed for at gætte løs indtil da. Hun har nemlig delt en video, hvor hun går igennem nogle myter, der kan indikere, hvilket køn barnet bliver, og fortæller, hvilken kategori hun falder i.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

- DRENG eller PIGE ud fra skrøner. Hvad tror du, det bliver?, skriver 'Good luck guys'-stjernen.

LÆS OGSÅ: Ikke til at kende: Bachelorette i vild forvandling

Og selvom buddene flyver i begge retninger i kommentarfeltet, så forbliver det uvist, hvad kønnet bliver, og videoen er ingen stor hjælp - der er nemlig lige mange ting, der peger på hvert køn.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard i stor brøler

Uren hud, trang til søde frem for salte sager, trang til citroner og humørsvingninger peger alt sammen på, at det bliver en pige, mens en lav mave, at hun sover på venstre side samt at hun ikke har kvalme peger på, at det bliver en dreng.

Du kan selv se videoen herunder: