Stéphanie Surrugue viser kæresten frem for første gang

Nu viser parret sig offentligt sammen for første gang.

I februar stod tv-korrespondent Stéphanie Surrugue frem og fortalte, at hun og DR-kollegaen gennem syv år, Lasse Engelbrecht, havde fundet melodien sammen.

Siden da har hun ikke lagt låg på sin boblende kærlighed, men de to har endnu ikke vist sig offentligt sammen. Før nu.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte strømmer til 'Napoleon'-premieren

Til premiere på 'Napoleon' i CinemaxX København, stillede det forelskede par nemlig op sammen til billeder på den røde løber.

- Det går godt, og han er jo historiker, så han går også vældig meget op i Napoleon. Så for en gangs skyld er det lykkedes mig at få slæbt ham med ud, fortalte tv-værten.

Selvom Surrugue tidligere har slået fast, at parret fortsat ville bo adskilt og beholde hver deres lejlighed, fik piben en anden lyd for knap en måned siden, da hun valgte at sætte sin lejlighed til salg.

- Det er egentlig fordi, at jeg ville se, om jeg kunne få den solgt. Egentlig bare lige for at mærke på markedet, og hvordan det går med det. Den er ikke solgt endnu, og jeg ved ikke helt, hvad jeg gør, hvis jeg får den solgt, forklarede Stéphanie.

Adspurgt om, hvorvidt hende og kæresten, Lasse, har planer om at flytte sammen, hvis lejligheden bliver solgt, svarede hun:

- På et eller andet tidspunkt, men det bliver ikke lige nu.

Se videointerviewet med Stéphanie Surrugue øverst i artiklen.

Stéphanie Surrugue og Lasse Engelbrecht
Stéphanie Surrugue og Lasse Engelbrecht