Stéphanie Surrugue overrasker: Har taget stor beslutning

Nu rykker hun igen pløkkerne op.

Der skulle gå knap to år med en adresse på Christianshavn, før den 46-årige DR-reporter Stéphanie Surrugue igen snart skal have omdirigeret sin post. Hun har nemlig sat sin bolig til salg. Det skriver Se&Hør.

LÆS OGSÅ: Stig Rossen stopper med musicals: Klar til nyt kapitel

Det er dog overraskende taget i betragtning, at hun sidste måned kunne fortælle, at hun ikke havde planer om at rykke lige foreløbigt, da HER&NU snakkede med hende om hende og kæresten Lasse Engelbrechts fremtidsplaner.

– Vi har hver vores lejlighed, og sådan bliver det ved. Især med hele det ejendomsvurderingsshow. Vi beholder hver vores lejligheder lige nu, og der er ikke nogen, der har været nede på knæ endnu, slog hun fast.

Nu har piben dog fået en anden lyd, og den 70 kvadratmeter store lejlighed er altså sat til salg til den nette værdi af fem millioner kroner. Og "ejendomsvurderingsshowet" er netop også, hvad der rammer hende, for det er det samme beløb, hun gav, da hun købte den tilbage i 2021.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Familien fra Bryggen'-stjerne indtager 'Paradise Hotel'

Taglejligheden ligger øverst i en 65 år gammel ejendom og byder blandt andet på to stuer, elevator og en altan, og den ligger to minutter fra Christianshavns kanal.

Du kan selv se lejligheden HER.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer raser over hårde beskeder: - Livet er lortekort

Stéphanie Surrugue har efterhånden boet mange steder i verden med godt seks år som korrespondent i USA og Frankrig og siden to år som international korrespondent med base i Danmark. Det har dog ikke været uden personlige omkostninger.