Bliss og Zack blev gift i sæson fire af 'Love is blind'
Bliss og Zack blev gift i sæson fire af 'Love is blind'

'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

Zack og Bliss venter deres første barn sammen.

Kærligheden var langt fra ligetil, da Bliss Poureetezadi og Zack Goytowski fandt hinanden i fjerde sæson af Netflix-programmet 'Love is blind'. Selvom datingeksperimentet har vist flere gange, at kærlighed er blind, så blev Zack i den grad forblændet, da han i første omgang valgte at fri til Irina.

LÆS OGSÅ: Efter fatal fejl: 'Paradise Hotel' overrasker

Artiklen fortsætter under videoen...

Det viste sig dog at være en stor fejltagelse, og senere i sæsonen friede Zack i stedet til sit andet valg i båsene, Bliss, der tilgav ham og takkede ja.

Og det viste sig at være den rigtige beslutning. Ægteparret overrasker nemlig endnu engang i et interview med People, hvor de fortæller, at der er en 'Love is blind'-baby på vej. Men de afslører også, at de selv var overraskede over nyheden.

- Vi planlagde det. Vi har aktivt forsøgt (at blive gravide, red.), men det var helt sikkert en overraskelse, forklarer Bliss til magasinet og fortsætter

- Jeg havde følt mig lidt kvalm, og jeg tog en test alene, fordi jeg ville overraske Zack, når det var (bekræftet, red.). Jeg fandt ud af det meget tidligt om morgenen, mens Zack sov, og det var chokerende. Det var sådan, er den virkelig positiv? Hvad sker der? Det var helt bestemt et af de mest surrealistiske øjeblikke i mit liv.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner indrømmer: Savner Danmark

Gik ikke efter planen

Parret har kendt til graviditeten et par måneder nu, men det gik ikke helt efter planen, da Irina skulle dele den glædelige nyhed med Zack.

Hun havde nemlig tænkt sig at gøre noget stort ud af overraskelsen, men det havde hun ikke tid til, da hun skulle på en tur samme dag. Derfor endte hun med at købe en kage, hvor hun skrev "I love you Dad" på.

Zack var først forvirret over beskeden, fordi det tilfældigvis var Bliss' mors fødselsdag den dag, men da forvirringen havde lagt sig, tog glædestårene over.

Parret kender endnu ikke kønnet på barnet, men har tænkt sig at finde ud af det om et par måneder, hvor de vil lave en "gender reveal".

LÆS OGSÅ: Christiane afslører stor beslutning: Aldrig igen

De fortæller også til magasinet, at de er glade for, at deres barn en dag vil kunne se, hvordan mor og far mødte hinanden i sin tid i 'Love is blind', selvom det var en kærlighedshistorie, der havde sine knaster undervejs.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist taler ud om brud: Ikke min beslutning

Parrets graviditet er ikke den første, der er blevet afsløret denne uge. I torsdags afslørede et andet par fra programmet nemlig også, at en 'Love is blind'-baby er på vej.

Bliss Poureetezadi og Zack Goytowski
Bliss Poureetezadi og Zack Goytowski