Love is blind - Alexa og Brennon

'Love is blind'-par venter deres første barn

Efter halvandet års kamp er der nu endelig godt nyt fra reality-parret.

Succesraten i tredje sæson af 'Love is blind' var høj, da to par endte med at blive gift og yderligere et par blev kærester efter programmet, selvom de besluttede sig for ikke at blive gift.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Paradisoerne amok til finalefest

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se reaktionerne til finalefesten i 'Paradise'.

Det første par i sæsonen var Alexa og Brennon, og deres kærlighed holdt helt til sidst, hvor de sagde ja til hinanden og blev hr og fru Lemieux. Det er nu 2,5 år siden, og om et halvt år går parrets største drøm i opfyldelse. De skal nemlig være forældre for første gang. Det afslører de på Instagram.

LÆS OGSÅ: Derfor "crashede" Teitur finalefest på 'Paradise'

- Det bedste af mig, og det bedste af dig - baby Lemiuex kommer snart, skriver de på Instagram til en række billeder af Alexas gravide mave og Brennon, der kærtegner den.

Billederne er taget af det amerikanske magasin People, som også bringer et stort interview med parret, hvor de afslører, at det ikke har været nemt for dem at blive forældre.

LÆS OGSÅ: Her er Magnus Saugstrups private kærlighed

- Vi har prøvet i næsten halvandet år, så det var en del. Jeg gennemgik noget fertilitetsbehandling, men intet virkede. Jeg var virkelig nervøs for, om vi ikke ville kunne få børn, fortæller Alexa ærligt til People og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor får Vivi og Sarah ikke pengene

- For mig personligt, og det er ikke sådan, jeg ellers ser kvinder, men jeg blev sat i verden for at blive mor. Lige siden jeg var lille, når folk spurgte, hvad jeg ville være, når jeg blev stor, og andre gerne ville være prinsesse eller astronaut eller noget andet, så har jeg altid sagt, at jeg ville være mor. Det er alt, jeg nogensinde har villet være.