Megan Fox
Megan Fox

Megan Fox bryder tavsheden efter ‘Love is blind’-drama

Nu tager skuespillerinden Chelsea Blackwell i forsvar, efter internettet gik amok over hendes udtalelse om, at de to ligner hinanden.

Får man spørgsmålet, hvad man husker fra den seneste sæson af 'Love is blind', så vil Megan Fox-gate nok være det, som en del ville svare.

LÆS OGSÅ: De nye Bachelorettes afslører: Tætte veninder

Artiklen fortsætter under videoen...

I programmet havde deltageren Chelsea Blackwell fortalt til sin kommende forlovede - der på daværende tidspunkt qua programmets præmis ikke kunne se hende -, at hun havde fået at vide, at hun ligner Megan Fox.

Det fik internettet til at eksplodere med kommentarer fra folk, der var stærkt uenige i Chelseas udtalelse. Billeder af de to ved siden af hinanden og alverdens memes levede på bølgen af kritik gennem hele datingprogrammets sendetid, mens kun et fåtal tog Chelsea i forsvar.

Midt i al blæsevejret var der dog én, hvis navn var midt i orkanens øje, som manglede at udtale sig: Megan Fox.

Men godt en måned efter programmets afslutning tager Megan Fox nu endelig bladet fra munden. Det gør hun i et stort interview med E! News.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær taler ud: Hun hader mig 'from the bottom of her heart'

Hun fortæller til mediet, at hun godt har mærket mediestormen, fordi det er væltet ind med beskeder fra alle sider - også fra andre kendisser, der til blandt andet Oscars-festen har spurgt hende, om hun har set 'Love is blind'.

Og selvom hun ikke har set programmet, så ved hun efterhånden, hvad det drejer sig, og hun har alligevel en ganske klar holdning. Hun mener ikke, Chelsea har fortjent de voldsomme reaktioner og den hårde tone, og hun kan godt forstå, at folk har pointeret ligheden mellem de to brunette.

- Jeg har set et billede af hende. Jeg er 100% på, at folk har fortalt hende, "Du ligner lidt Megan Fox". Så jeg tror på, at hun fortæller sandheden, og jeg håber, at hun stadig har sit glimt i øjet. Jeg håber ikke, verden har stjålet det fra hende, fortæller Megan Fox til mediet og tilføjer, at hendes egen gnist forsvandt for længe siden efter at være blevet mobbet i 20 år.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne i babylykke

Undskyldte til Megan Fox

Ud fra Chelseas egen respons på kontroversen, ser det ud til, at hun ikke har ladet kritikken nå ind til hende, og hun har da også givet udtryk for, at hun føler sig stærk igennem det hele.

Hun har også selv tidligere kommenteret på efterspillet med en sjat humor, hvor hun blandt andet opfordrede dem, der har sammenlignet kvinderne, til at stå frem, og hun har også selv haft kontaktet Megan Fox.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører 'Robinson'-hemmelighed

- Jeg rakte ud til Megan, og jeg undskyldte til hende for at have trukket hende ind i det her rod, har Chelsea tidligere fortalt til E! News.

Hvorvidt Megan Fox svarede tilbage, melder det seneste interview intet om.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører: Ikke færdig med 'Bachelorette'

Se de to kvinder herunder:

Chelsea Blackwell fra 'Love is blind'
Chelsea Blackwell fra 'Love is blind'
Megan Fox
Megan Fox