Renee, 32 år, dyrlæge
Renee, 32 år, dyrlæge

'Love is blind'-stjerne sagsøger Netflix: Jeg følte mig som en fange

Renee Carter påstår, at hun blev tvunget til at fortsætte sin deltagelse i programmet, til trods for at hendes daværende forlovede angiveligt var ustabil, foruroligende og potentielt farlig.

'Love is blind' er programmet, hvor håbefulde singler dater hinanden på livet løs i håbet om enten at finde ægte kærlighed og så i det mindste få sig en god oplevelse med i rygsækken. Men ingen af delene var tilfældet for én af deltagerne i den seneste sæson.

Tværtimod.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj fanget i motorvejs-helvede: 28 timer undervejs

Artiklen fortsætter under videoen...

I sæson fem af datingeksperimentet følger man tre par og deres vej til alteret. Selvom der normalt er flere par, der bliver forlovede, så udvælger kameraholdene kun nogle af dem, som de fortsætter med at filme.

Og i den seneste sæson valgte de faktisk at følge fire par. Det ene par er dog senere klippet ud af programmt og nåede aldrig seernes skærm, og det bestod af Renee Poche og Carter Wall.

Efter programmet blev sendt i efteråret har Poche, der er en 33-årige dyrlæge fra Houston, været ude og fortælle åbent om sine oplevelser i programmet, og de må siges at være knap så positive. Derfor har streamingtjenesten Netflix sagsøgt hende for at bryde en fortrolighedsaftale.

Nu har Poche så valgt at vende pilen om og sagsøger Netflix samt produktionsselskabet bag programmet, Delirium TV. Det skriver blandt andet underholdningsmediet People.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører: Mirakelbaby opkaldt efter 'Robinson'-stjerne

Det var traumatisk

Ifølge Poche blev hun matchet med sin eksforlovede, som hun beskriver som et "omvandrende rødt flag". Hun påstår, at Netflix og Delirium TV tvang hende til at være med i programmet og fortsætte sin forlovelse til Wall, til trods for at hun udtrykte bekymring om Walls angiveligt utilregnelige og foruroligende opførsel.

- Min oplevelse på 'Love is blind' var traumatisk. Jeg følte mig som en fange, og jeg fik ingen støtte, da jeg fortalte Delirium, at jeg ikke følte mig tryg, har Poche fortalt til People.

LÆS OGSÅ: Derfor er 'De dyre piger'-Sabrina med i 'I hus til halsen'

Ifølge anklagen, som People er i besiddelse af, havde Renee fået det indtryk, at alle deltagere havde fået foretaget et baggrundstjek og var vurderet til at være "marriage material". Dog fandt hun ud af, at Wall havde løjet om næsten alt, og ifølge anklagen var han både arbejdsløs, hjemløs, bankerot, voldelig og afhængig af stoffer og alkohol under optagelserne.

- Walls utilregnelige og alarmerende adfærd og følelsesmæssige ustabilitet blev åbenlyst tydelig for Poche og produktionen. Poche blev fuldstænddig rædselslagen for at være omkring ham, hvilket hun gjorde klart overfor produktionen, lyder det ifølge anklagen, der også slår fast, at det både var foran kameraet og bag kulissen, at Walls opførsel blev tydelig.

Produktionen gav endda ifølge anklagen udtryk for, at de godt var klar over, at Wall var ustabil og potentielt farlig.

- Produltionsholdet advarede Poche om, at hun skulle sikre sig, at Wall ikke havde adgang til skydevåben, fordi de var bekymrede for, at han ville skade sig selv, hende eller andre, står der i anklagen.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

Poche udtaler også ifølge anklagen, at hun var bange i Walls selskab, og hun påstår, at hun var tvunget til at tilbringe lang tid alene med ham, og at hun fik fortalt, at hun ville blive sagsøgt, hvis hun valgte at afbryde sin deltagelse i programmet.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Har fundet kærligheden

Carter Wall, 30 år, byggearbejder
Carter Wall, 30 år, byggearbejder