Stephania Potalivo
Stephania Potalivo

Hudløst ærlig Stephania Potalivo: Kæmper for at blive mor

Seerne kommer helt tæt på skuespillerinden i en ny programserie.

Ligesom mange andre danskere så Stephania Potalivo med, da statsministeren 1. januar holdt sin nytårstale.

I denne var der særligt en ting, der glædede skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt program

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg blev meget glad for, at hun nævnte de udfordringer, vi danskere har omkring fertilitet, skriver Stephania i et opslag på sin Instagram-profil og afslører:

- Nils-Petter (Stephanias ægtemand, red.) og jeg står også selv midt i fertilitetsbehandling, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, uvidenhed, frustrationer og usikkerhed.

I samme ombæring kan hun løfte sløret for, at hun i den forbindelse har holdt på en hemmelighed i intet mindre end halvandet år.

Lukker folk helt tæt på i nyt program

Her har hun nemlig udviklet og været med til at producere en ny programserie til DR1, hvor hun blandt andet ser nærmere på danskernes mange muligheder for at få børn.

- Mit store ønske med programmet er, at det forhåbentlig er med til at gøre os allesammen klogere på, hvad det rent faktisk vil sige at være i fertilitetsbehandling. Både de behandlingsmuligheder, der er, men også, hvordan det kan være mentalt og følelsesmæssigt at være i, skriver Stephania og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

- Så derfor viser jeg også lidt af hvordan det har været for Nils-Petter og jeg. Programserien er både til alle jer, der er i fertilitetsbehandling, alle jer der står overfor at skulle igang, men også alle jer der er pårørende.

'Hvordan bliver jeg gravid?', som programserien hedder, får premiere i uge 7.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Mathilde Gøhler har fået kørekort igen