Anne og Nikolaj fanget i motorvejs-helvede: 28 timer undervejs

Hvad der skulle være en dagstur hjem, har udviklet sig til et mareridt for reality-parret.

Efter en skøn nytårsferie i Berlin var det i går tid til at vende snuden hjemad for 'Paradise'-parret Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman.

LÆS OGSÅ: Lenny afslører musik med Nik & Jay

Men hvad der skulle have været en køretur hjem med stop ved grænsen og ankomst i aftes, udviklede sig til et mareridt med bilkø og overnatning i deres bil på motorvejen ved Aarhus. Det afslører parret på Instagram, hvor man har kunnet følge deres tur.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

- Godmorgen fra vores luksushotel aka. vores bil. Her har vi sovet i nat, vi har holdt her på motorvejen ved Aarhus i ni timer. Jeg forstår ikke, hvorfor man skal sidde ni timer. Jeg forstår godt, der kan ske nogle ulykker, men det kan sgu da ikke tage ni timer. Der er nogen, der har holdt her i 19 timer, lyder det fra Anne.

Nikolaj supplerer, at informationen er meget mangelfuld, og at de ikke fik noget at vide om, hvornår køen ville lette. Der endte med at gå 13 timer for parret, som nu atter er på vej.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt program

- Det har været nogle lange 13 timer i kø på motorvejen. Vi har rejst i godt og vel 27-28 timer nu, da vi jo var på vej hjem fra Berlin, og vi har stadig - forhåbenligt - kun to timer tilbage. Der er SÅ meget sne ude i siderne og biler og lastbiler, som er skredet ud og er forladt, fortæller Anne til Realityportalen / HER&NU og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage: Det bliver uden børnene

- Vi er meget trætte og glæder os til at komme hjem!

Turen fra Berlin til Aalborg burde ellers have taget otte timer plus pauser, men det blev altså til en noget længere tur for parret, som både glæder sig til at komme hjem til deres hund og deres egen seng.

LÆS OGSÅ: Hudløst ærlig Stephania Potalivo: Kæmper for at blive mor