Lenny afslører musik med Nik & Jay

Som 15-årig var det meningen, at Lenny skulle være den næste store stjerne - hør hans sang med Nik&Jay her.

I det nyeste afsnit af 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt' har de fået selskab af Lenny Pihl, som er hovedpersonen for denne uges snak, og man må sige, at den tidligere 'Paradise'-vinde lever op til programmets titel.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage: Det bliver uden børnene

Lenny fortæller både om sejren i 'Paradise Hotel' og ikke mindst om sin fortid, og så fortæller han om den famøse and, som han maltrakterede på Instagram for nylig. Under snakken omkring fortiden, afslører Lenny, at han allerede som ganske ung havde en drøm om at blive kendt, og det var lige ved at lykkes.

- Jeg har haft pladekontrakt, da jeg var 15 år gammel, og der arbejdede jeg sammen med Nik&Jay, inden de blev kendte. Der skrev de mine tekster, og deres producer lavede musikken. Så skulle jeg også være kæmpe kendt, men så røg min familie i fængsel, og så skulle jeg flytte hjem til min farmor og farfar, og så fik jeg ikke sunget, fortæller Lenny og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav har fundet kærligheden

- Jeg overtog lidt ham Danny Kools pladekontrakt faktisk, han sluttede der, og så kom jeg ind. Jeg lavede et nummer, der hedder 'Så'n er jeg', hvor Nik han sang omkvædet, som ligger på YouTube.

Nummeret er et rap-nummer, og det 22 år gamle potentielle hit kan stadig findes på kanalen. Se det herunder, hvor Lenny altså synger sammen med selveste Nik&Jay.