Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.
Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.

Derfor er 'De dyre piger'-Sabrina med i 'I hus til halsen'

Det var Sabrinas skyld, at Jan endte med at komme med i programmet.

Den opmærksomme seer spottede måske et kendt ansigt, da 'I hus til halsen' rullede over skærmen i aftes på DR. Her kunne man nemlig se Sabrina Sau, der er kendt fra 'De dyre piger', i en helt anden rolle, end man tidligere har set.

LÆS OGSÅ: Hudløst ærlig Stephania Potalivo: Kæmper for at blive mor

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tobias Dybvad og Sofie Jo Kaufmanas fortæller om deres nye program.

Men selvom Sabrina ikke er programmets hovedperson, idet det handler om Jan, der har overlevet både et biluheld og et hjertestop og nu sidder i kørestol og har brug for hjælp til det meste, så spiller hun alligevel en særlig rolle.

LÆS OGSÅ: Lenny afslører musik med Nik & Jay

- Jeg er Jan’s respiratoriske overvåger. Jeg meldte ham til programmet, da han i 3 år har forsøgt at sælge sit hus uden held og kun havde et rådighedsbeløb til mad, benzin og fornøjelser på 1.000 kr om måneden. Jan var blevet så indelukket, trist og ugidelig, fordi han ikke havde penge til at komme ud af huset. Så for at hjælpe Jan videre til en bedre livskvalitet, tilmeldte jeg ham programmet, fortæller Sabrina til HER&NU / Realityportalen og fortsætter:

- Da vi så kom videre til casting, måtte jeg jo krybe til korset og fortælle ham om det. Han var lidt nervøs til at starte med, men under optagelserne udtrykte han gentagne gange, hvor glad han var, og hvor taknemlig han var over, at der hver dag kom mellem 30-40 mennesker KUN for at hjælpe ham. Han var så overvældet.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage: Det bliver uden børnene

Han fortjener det

Sabrina gav også et nap med og malede vægge og køkken og gav den virkelig en skalle for at få gjort Jans hus salgsklart. Og selvom det går udover hendes job, var hun ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

- Hvis nogle fortjener et godt liv, så er det Jan. Jan er så godt et menneske - og som han også selv erfarede, så er det ikke en skam at bede om hjælp. Han er gammel skolelærer og har hjulpet så mange mennesker - nu var det hans tur til at få lidt hjælp tilbage, fastslår Sabrina

Efter deltagelsen i programmet endte Jans hus med at blive solgt, og han er ifølge Sabrina nu flyttet i lejebolig, har et meget større rådighedsbeløb til trods for gæld og er generelt bare blevet meget gladere.