Hjemme hos nygifte Line Franck: Et godt makkerpar

Line Franck og hendes mand, Rasmus Millig, bor samme i Aarhus og udgør et godt par.

Det er forår i luften, da HER&NU kigger ind hos ejendomsmægleren Line Franck fra DR-programmet 'I hus til halsen' i hjemmet i Højbjerg ved Aarhus.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt tv-job: Jeg er pisse nervøs

Her bor hun sammen med sin mand, ejendomsmægleren Rasmus Millig, 36, kendt fra 'Hammerslag', og parrets tilsammen tre piger Smilla,13, Andrea på fem og Martha på fire år.

Line sætter tulipaner i vaser og fylder hjemmet med forårs blomster i stærke farver.

De friske tulipaner skaber forårsstemning i en grå januar. (Foto: Niels Henrik Dam)
De friske tulipaner skaber forårsstemning i en grå januar. (Foto: Niels Henrik Dam)

– Efteråret er min yndlingsårstid, så jeg er ikke bange for den mørke tid. Men den anden side af nytår kan godt være en lang, sej tid. Friske blomster er noget af det, som får mig gennem den mørke tid, fortæller Line Franck, 39, som har firmaet 'FRANCK MILLING' sammen med Rasmus.

Mæglerparret er boligrådgivere for boligkøbere. Før det var Line leder af Danbolig i Aarhus City, og det var ikke nemt at sige farvel til gode kollegaer.

LÆS OGSÅ: Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt ramt er hun 

– De gav mig faktisk al den plads, jeg havde brug for, til at lave 'I hus til halsen'. Men jeg var meget væk for at optage. Den tid ville jeg gerne tilbringe hjemme hos min familie. Derfor er det skønt at kunne kombinere mit job med Rasmus. Det gør os meget fleksible at være herre i eget hus, og vi arbejder rigtigt godt sammen.

Tømrer Dennis Salomonsen, ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester hjælper trængte boligejere med at få solgt deres hus. (Foto: (Lars Rasmussen/Nordisk Film/DR)
Tømrer Dennis Salomonsen, ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester hjælper trængte boligejere med at få solgt deres hus. (Foto: (Lars Rasmussen/Nordisk Film/DR)

Løber med veninderne

Udover de friske blomster, er løbeture Lines holdepunkt.

– Løbeturene sker ikke tidligt om morgenen, for det fungerer ikke i vores familie med tre børn. Jeg løber i dagtimerne, hvis tiden tillader det men primært om aftenen og i weekenden. Vi er fire piger her fra vejen, som løber sammen, fortæller Line.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

– Det, at vi løber sammen, har faktisk holdt mig rigtigt meget i gang i denne vinter. Det korteste, jeg har løbet de seneste tre måneder, er fire km, og den længste tur var 17 km. Vi løber i snit 10-12 km, og hvis vi er gode, løber vi tre gange om ugen.

Der ligger ikke et maraton forude for Line.

LÆS OGSÅ: Nynne er blevet udredt: Har fået sin diagnose

– Jeg løber for at holde mig i form, holde hovedet koldt og for at være sammen med mine veninder. Hensigten med at løbe de 17 km var faktisk, at vi skulle løbe et halvmaraton på 21 km her i starten af året, nu må vi se, hvornår det bliver. Det er bare skønt at komme ud med veninderne og få en time væk fra familien, ligesom vores mænd har brug for.

Endelig bryllupsfest

Det ikke kun løbeturene, som coronaen har udskudt. Line og Rasmus’ store bryllupsdag blev også udskudt igen og igen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæresten hjalp Sofie inden sing-off

– Vi fik endelig holdt bryllup i september, og det blev ligesom, vi gerne ville have det. Vi blev gift i Sct. Pauls kirke i Aarhus, og så var vi på Butlerbar bagefter til håndbajere. Slagteren ved siden af serverede ristede pølser, så folk ikke blev for berusede. Og så holdt vi fest om aftenen ude på Aarhus Væddeløbsbane.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Lisbeth: Sådan reagerede min krop på medicinen

– For os var det ikke vigtigt, hvornår det blev holdt. Det var selvfølgeligt irriterende at få det rykket, men jeg ville ikke holde en fest med restriktioner og mundbind, og fok skulle ikke være utrygge ved at komme. Så ville vi hellere vente tre år. Men alt endte godt og var helt perfekt. Vi festede til den lyse morgen.

Lige nu kan 'I hus til halsen' ses på DR. Optagelserne sluttede i november, men i sidste uge lavede Line opdateringer på et af husene, så hun har ikke helt sluppet programmet.

LÆS OGSÅ: Jackie misundelig på Tina

– En privatøkonomisk ekspert og jeg får indblik i deltagernes økonomi, og så spørger vi ind til deres liv i det omfang, de har lyst til at dele det. Vi har stor respekt for dem, og de skal selv være klar til at fortælle deres historie. Vi behandler dem jo, som vi ville behandle vores egen familie og nærmeste venner. Så vi kommer tæt på dem på kort tid. Det gør både Søren, Dennis og jeg.