Teitur og veninden Samira blev pludselig en del af finalefest og mediebilledet
Teitur og veninden Samira blev pludselig en del af finalefest og mediebilledet

Derfor "crashede" Teitur finalefest på 'Paradise'

Det var slet ikke med vilje, at Teitur pludselig havnede på forsiden.

I går blev der afholdt finale i 'Paradise Hotel', og visning af sidste afsnit samt spisning og fejring af vinderne foregik på Frankies pizza på Strøget i København. Det skete i et flot udsmykket festlokale på 1. salen af restauranten.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor får Vivi og Sarah ikke pengene

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se den vilde stemning fra finalefesten.

I stueetagen kunne almindelige restaurant gæster stadig indtage deres aftensmad uden at skænke finalefesten en tanke. En af dem var den tidligere vinder af programmet Teitur Skoubo, som var ude at spise med sin veninde Samira Osman.

LÆS OGSÅ: Lucas langer ud: Fuldstændig foræring

Det førte dog til, at den tidligere skandaleombruste reality-stjerne, som efter at have anket sin dom til landsretten i oktober 2022 blev frikendt for voldtægt af en pige fra Odense, kunne se sig selv i udstillet under en overskrift på SE&HØR, der indikerede, at han havde crashet finalefesten.

Det var dog ifølge Teitur langt fra sandheden. Han vidste slet ikke, der skulle være finalefest på Frankies og fortalte til Realityportalen, at han blot var ude for at spise med sin veninde, der har deltaget i 'Singletown'.

LÆS OGSÅ: Vivi indrømmer: Ville smide kuglen

Teitur og Samira stillede venligt op til fotos, men ønskede ellers blot at fortsætte deres middag i fred og ro.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Nu har Teitur fået erstatning

Ingen af dem dukkede op til efterfesten på 'Paradise Hotel'-finalen, som foregik på Guldhornene umiddelbart efter fejringen på Frankies pizza.